Carcasa cheie Peugeot – Autolux

Femeile au să-și ceară drepturile și nu vor să mai stea doar la cratiță. Sunt din ce în ce mai prezente în funcțiile de conducere și chiar la volan. Unui bărbat i se pare cam absurdă situația dar asta doar pentru că sunt puțin mai egoiști și se gândesc că doar ei pot face acest lucru. Sunt bărbați care conduc prost, chiar foarte prost și pe ei nu îi mai apostrofează nimeni. În schimb dacă vezi o femeie la volan care face cea mai mică greșeală auzi sigur “femeie la volan”.

Autolux-min

Am vrut să am mașina mea ca să nu mai depind de soț. Este aiurea să îl aștept acasă ca să mă pot duce și eu la salon sau să îl rog să nu ia mașina într-o anumită zi pentru a-mi putea face eu treaba. Știu că o mașină implică costuri suplimentare dar uneori este chiar necesară. Nu vreau să vă mai spun că în cazul în care apare un copil atunci chiar o văd indispensabilă. Nu m-am născut în mașină dar dacă putem să ne facem viața mai frumoasă și mai ușoară, ce rost are să ne chinuim.

peugeot_carcasa_cheie_briceag_3_butoane-minCarcasă cheie Peugeot – Autolux

La mine în poșetă cheia de la mașină și telefonul au un spațiu comun pentru că încerc să le protejez de restul obiectelor din geantă. Se mai întâmplă să se mai amestece și atunci este prăpăd. Durează o veșnicie să le găsesc în geantă. Din cauza asta mi-am stricat carcasa la cheie și nu mai mergeau butoanele cum trebuie. Nu este vorba de baterie pentru că am schimbat-o și totuși nu mai făcea contact cum trebuie. Am început din ce în ce mai tare pe butoanele telecomenzii până când au început să pocnească treptat toate.

Într-un final am fost nevoită să o schimb pentru că altfel riscam să nu o mai pot folosi deloc. Am căutat la toate magazinele de profil și surpriză … nu am găsit la nici una un model identic cu ce aveam eu nevoie. Deja intrasem în panică așa că tot online-ul m-a salvat. Pe www.autolux.ro găsești cam tot ce ai nevoie pentru mașina ta. Mai exact găsiți orice fel de piese, uleiuri de schimb sau multe alte chestii care sunt folositoare. Eu mi-am comandat carcasa pentru cheie și în 2 zile am primit-o acasă . Am făcut toată mutarea de una singură pentru că aveam instrucțiuni în ambalaj iar acum mă pot bucura de cheia mea cea nouă. Dacă știam că este atât de simplu nu mă mai chinuiam atâta timp cu vechea cheie.

Kamy

2 Comments

  1. Sa stii ca asa am patit o data. Am tras de cheie pana nu am mai putut si intr-un final nu m-a salvat decat o cheie noua cumparata de la reprezentanta. M-a cam durut buzunarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *