Before I wake – film horror 2015

În ultimul timp nu prea am mai avut timp de filme și am văzut ce era pe la televizor și nici ălea cap coadă. Cu toate astea aseară am vrut să mă răsfăț și să mă uit la un film ales de mine. Sunt o mare fană a filmelor horror și observ că sunt din ce în ce mai puține filme bune pe acest segment. Nu mai vorbesc despre ideea filmului. Câteodată mă gândesc la niște scenarii mult mai întortocheate decât cei care au făcut filmul.

Before_I_Wake_1426694901_2015

Am ales acest film după ce am citit prezentarea pe un blog. Filmul era prezentat ca find unul dintre filmele bune pe acest segment horror. Asta m-a atras și m-a motivat să îl văd și eu.

Before_I_Wake_2015-minInițial am zis că ideea filmului am mai întâlnit-o și în cadrul altor filme. O familie este tristă după pierderea copilului lor și hotărăsc să adopte un copil la 4-5 care să înlocuiască lipsa propriului lor copil. Mama nu este complet vindecată și amintirile băiețelului ei care s-a înecat în cadă îi sunt încă prezente în sufletul ei și în locul în care a avut loc evenimentul.

Copilul adoptat, Cody, nu este la prima adopție. Mama lui a murit și a fost adoptat de mai multe familii. Pe rând el a fost părăsit sau refuzat din diverse motive.

Cody a venit la el cu o cutie pe care a ascuns-o sub pat. El este mare pasionat de viața fluturilor și avea o carte cu fluturi, câteva cutii de cola și pastile de cafeină. El susținea că îi este frică să adoarmă pentru că omul cu cangrenă vine să îl atace.

În momentul în care copilul adoarme visează lucruri care pot părea foarte reale. Pentru început îl visează pe Sean, băiețelul decedat al familiei adoptive. Acesta apare în fața părinților care sunt extrem de bucuroși să-și revadă fiul. Mama copilului își dorește să doarmă Cody cât mai mult pentru ca ea să-și revadă în fiecare seară copilul și să-l poată strânge în brațe.

Acțiunea filmului se petrece lent și nu prea ai palpitații. Mi-ar fi plăcut să fie puțin mai antrenantă. Finalul este puțin neașteptat și apar și câteva lucruri SF pe care vă las să le descoperiți doar urmărind filmul.

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *