1 iunie: Ce surprize îi poți face copilului tău pentru a se bucura de această zi?

1 iunie este considerată Ziua Copilului, sărbătoare care are loc în mai multe țări, printre care și România. Anul acesta, 1 iunie va fi zi liberă și pentru adulți, astfel încât părinții își pot petrece timpul cu copii lor!

Se obișnuiește ca cei mici să primească cadouri sau să desfășoare, alături de cei dragi, activități speciale în această zi. Momentele pe care micuții le petrec alături de părinți, bunici și prieteni rămân cele mai frumoase amintiri, așa că, anul acesta ai ocazia să îi oferi copilului tău clipe de neuitat!

Poți profita de această sărbătoare pentru a-i dărui micuțului tău un cadou de care se va bucura toată vara!

 

  • Dacă locuiești la casă, un loc de joacă pentru cel mic este cel mai potrivit dar pe care i-l poți face! În acest sens, poți verifica oferta Hitmag, unde găsești tobogane, leagăne și alte jucării, pentru a crea un adevărat parc chiar la tine acasă! În acest fel, copilul tău își poate consuma energia și se poate distra în aer liber pe tot parcursul verii, iar tu vei știi că este în siguranță și că nimic rău nu îi se poate întâmpla! Vacanță lui va fi mult mai frumoasă, iar cadoul tău va fi foarte apreciat!

 

 

  • Un alt lucru care pe care poți să-l faci pentru a asigura distracția în această zi specială este să organizezi o petrecere supriza! Invită-i prietenii apropiați, împreună cu părinții, la voi acasă și bucurați-va cu toții de vremea bună și de sosirea oficială a verii! Dacă vrei că petrecerea să fie neuitat, poți achiziționa pentru prichindei o piscină gonflabilă  de aici, iar pentru părinți, nu uita de scaune, mese și umbrele, pentru a fi protejați de soare! În cazul în care ai o relație bună cu ceilalți părinți și aceștia sunt dispuși, se pot implica și ei în organizare. Astfel, veți împarți sarcinile și îți va fi mai ușor să te bucuri de petrecere!

 

  • O excursie la munte, la un parc de distracții, poate fi soluția perfectă pentru un 1 iunie plin de bucurie! Aici se poate cățăra, poate trage cu arcul și poate participa la alte activități distractive, dar și educative, alături de alți copii. Va învăța lucruri noi și va petrece câteva ore în aer liber, departe de oraș, iar acest lucru îi va face foarte bine! În plus, anul acesta, Ziua Copilului cade într-o zi de vineri, ceea ce înseamnă că puteți profita de ocazie pentru a petrece un weekend departe de viața cotidiană, împreună!

 

Pentru a dărui cadoul perfect, gândește-te, în primul rând, la activitățile preferate ale copilului tău și la felurile în care acesta se poate folosi de ceea ce primește. În oricare dintre sugestiile de mai sus, distracția și voia bună sunt garantate, așa că, dacă nu te-ai hotărât încă asupra unui dar, acum este momentul pentru a lua cea mai bună decizie!

Kamy

2 Comments

  1. Sunt foarte ingenioase ideile, îmi plac tare mult, o piscina este un cadou de care se va bucura întreaga vara nu doar câteva zile și nici nu se va plictisi

  2. daca as sta la casa cred ca piscina gonflabila ar fi primul lucru pe care l-as cumpara pentru ca cea mica sa se scalde toata vara in ea 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *