Protejeaza-ti telefonul

tempered-glass-ultra-smart-protection-apple-iphone-5SE-min

Folii Iphone – Smart Protection

Iphone-ul meu 5 a început să dea semne de oboseală. Am făcut multe poze, filmulețe și am pus o mulțime de aplicații pe el așa că bateria a început să mă țină din ce în ce mai puțin. La început reușeam să reglez această problemă cu ajutorul unei baterii externe. Foarte bună și foarte utilă doar că într-o zi ajungeam să îmi încarc telefonul și de 4-5 ori. Acesta poate fi un mare disconfort având în vedere că sunt o persoană activă și nu pot fi lipită de priză toată ziua.

Am hotărât să îmi iau un telefon nou care să îl înlocuiască pe acesta. Grea decizie pentru că nu îmi doream altceva decât Iphone. M-am obișnuit cu această firmă și deși poate părea moft sau o fiță să știți că diferențele se văd de la IOS la Android. Decât să trec pe Android am zis că mă mai mișc așa cu ăsta.

Norocul meu a fost că am prins o ofertă bună la orange și mi-am luat un Iphone 6S cu 1.800 lei. Un preț bun pentru un așa telefon. Foarte bucuroasă și încântată, aproape că nu mai aveam răbdare până să îmi ajungă. Ecranul mult mai mare și multe caracteristici bune. Nu am avut ce să-i reproșez. Telefonul meu stă în geantă într-un buzunar separat de restul chestiilor de prin geantă dar tot se mai atinge de câte ceva și telefonul vechi avea câteva zgârieturi de care îmi părea tare rău așa că am decis ca pe acesta să îl protejez încă de la început pentru a evita neplăcerile ulterioare.

Smart Protection m-a îndrumat exact de produsul potrivit telefonului meu. De exemplu, pentru Iphone 5 am folosit o folie de protecție pe față și o husă de silicon pentru a proteja spatele și marginile. Parțial am fost mulțumită pentru că eu sunt puțin neatentă și repezită și l-am scăpat de câteva ori și i-am ciobit puțin ecranul. Pentru a evita astfel de neplăceri cei de la Smart Protection m-au îndrumat să folosesc o folie de sticlă care mă ajută mult mai mult ca o folie. În cazul în care telefonul cade și există riscul să se lovească ecranul se va sparge folia de sticlă și ecranul rămâne intact. Zilele trecute am asistat fără să vreau la o astfel de demonstrație, nedorită, și prietena mea și-a scăpat telefonul din greșeală iar folia s-a crăpat bucățele iar ecranul telefonului a rămas intact.

Aveți și un filmuleț demonstrativ care vă arată exact pașii pe care trebuie să îi urmați ca să vă puteți pune singuri această folie acasă. Nu este greu deloc. Trebuie să aveți răbdare și multă atenție. Eu am analizat acest filmuleț de câteva ori și abia după asta m-am încumetat să mă apuc de treabă. Rezultatul a fost foarte reușit și mă bucur că nu am avut nici măcar o bulă de aer.

Acum mă pot folosi fără griji de noul meu Iphone 6S gold. La cât sunt de tipicară recunosc că până nu l-am tunat așa cum trebuie nici nu am îndrăznit să îl folosesc. Vă sfătuiesc să faceți și voi acest lucru și să vă protejați telefonul indiferent de marca pe care o aveți. Pe site găsiți folii pentru absolut orice telefon.

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *