Costum de baie sexy

Anul ăsta în trend sunt atât costumele din 2 piese cât și cel  întreg. Sunt avantaje și dezavantaje. Pentru costumul din 2 piese este bine pentru că te bronzezi pe tot corpul și acoperi câte o părticică din corp. Și aici poți alege să îți iei un costum care care are fix o frunzuliță în zonele pe care ți le dorești să le acoperi. Tocmai mă pregăteam să spun că trebuie să acoperi sânii deși la câte persoane fără inhibiții vezi pe plajă înclin să cred că pentru acele tipe problema costumului de baie nu se pune. Își iau cu ele 3 slipi și asta este. Niciodată nu am avut curajul ăsta de a face topless și sincer nici nu îmi doresc să mă expun pe plajă sau în fața prietenilor. Nu cred că acest subiect trebuie dezbătut de mine prea mult. La urma urmei suntem niște oameni liberi într-o țară liberă și fiecare poate face exact ce își dorește.

http://www.e-lenjerie.ro/costum_de_baie_coco-p70725.html?ref=D82C8D16

Din punctul meu de vedere acesta este un costum de baie decent și sexy în același timp. Lași la vedere exact cât trebuie. Recunosc că nu sunt înnebunită după culoarea roșie și cred că nu am decât o singură rochie roșie în garderobă dar acesta pare a fi un roșu mai șters spre roziu. Și ținuta modelului din imagine ne face să îndrăgim și mai mult acest costumul de baie.

Materialul acela cu imprimeu este perfect. Poate că am și o mică nemulțumire. Mi-ar fi plăcut ca slipul să fie puțin mai decupat și eventual să acopere puțin mai puțin din posterior. Dacă mai aveți și un pareo și o pereche de ochelari de soare ținuta de plajă este completă.

Ce părere aveți despre acest costum de baie?

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *