Costum de baie deux piece

http://www.costume-baie.ro/costum_de_baie_roxana_m_105_albastru_safir_9_-p485.html?ref=D82C8D16

Niciodată nu ai suficiente haine, nu ai suficiente cosmetice și dacă tot a venit sezonul cald nu ai suficiente costume de baie. Ce importanță are că ai făcut inventarul și în dulap te mai așteaptă încă 5 …. parcă nici unul nu îți vine suficient de bine așa că atunci când vine perioada concediului sau a plajei își mai cumperi ceva nou. Îmi place acest costum de baie din două piese care nu are nimic special sau poate că nu iese cu nimic în evidență dar sunt momente când nu este nevoie să purtăm ceva foarte sofisticat pentru a ieși în evidență.

Am văzut că acum sunt la modă costumele de baie retro adică acele costume care au slipul cu talie înaltă și îți acoperă toată burta. Cred că pentru persoanele care au foarte puțină burtica(puțin înseamnă ca burtica să se vadă foarte puțin sau chiar să ai un abdomen perfect) sunt avantajate de acel model. Mă bătea și pe mine gândul să îmi cumpăr un model de genul dar alegerea mea era tot una online și mi-a fost frica ca nu cumva să arăt caraghios. Drept urmare mergem pe clasic pentru că dă bine!

Știu că zilele trecute susțineam sus și tare că îmi place verdele și cu toate astea am ales un costum albastru. Sunt puțin schimbătoare în acest sens și realizez uneori că aș putea să pun aceste culori pe picior de egalitate și uneori și modelul produsului face diferență. Cred că nu am găsit nimic pe verde care să mă mulțumească.

Vă place acest costum?

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *