Mici trucuri pentru ascunderea kilogramelor

Problema kilogramelor in plus o are o mare parte din persoane. Sunt persoane care sunt incomodate de 2-3 kg sau 20 kg. Fiecare incearca sa mascheze aceasta problema. Este greu sa te ingrasi dar este la fel de greu sa si slabesti. Sunt atat de multe tentatii in jur incat nu stii ce sa alegi mai intai. Eu sunt o persoana energica care mai tot timpul nu am suferit din cauza kilogramelor in plus si cred ca foarte mult m-a ajutat gena. Nici mama mea nu are o constitutie asa solida si cred ca ii seman ei. Ma bucur ca mai tot timpul am putut sa imi fac toate poftele. imi este tare greu sa ma abtin de la diverse chestii asa ca am profit da acest aspect si am mancat pizza si la 2 dimineata sau ciocolata la 12 noaptea. Normal ca acest lucru nu a fost un obicei dar atunci cand mi-am dorit nu am stat prea mult pe ganduri.

Timpul a mai trecut peste mine si a venit prima sarcina. Am fost tare speriata sa nu iau foarte multe kilograme in plus si nu stiu daca din aceasta cauza sau mi s-a declansat vreun pitic pe creier ca am avut extrem de putine pofte. Pe timpul sarcinii am poftit la zmeura. Cei drept imi place zmeura dar atunci parca as fi mancat toata ziua. Am gasit la Auchan zmeura congelata si dupa ce se dezgheta era la fel de buna ca cea proaspata. A fost in mai multe locuri sa iau dar mai buna ca aia nu am gasit nicaieri.

http://www.e-ciorapi.ro/ciorapi_mona_relax_40_den_xl-p3371.html?ref=D82C8D16

Am avut noroc si pe timpul sarcinii nu am luat foarte multe kilograme 11-13 parca. Dupa sarcina am folosit cateva mici trucuri pentru a mai masca din burtica si asta cu ajutorul unor dresuri minune. Este bine ca aceste dresuri iti mai aduna pielea si te scapa de cativa centimetri. Nu va inchipuiti ca va salveaza cu mult dar pentru mine au fost perfecti.

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *