Remedii pentru caderea parului

Femeile au o grămadă de probleme și pentru a se menține frumoase fac multe eforturi. În fiecare lună ele trebuie ca scoase din cutie și fac eforturi mari pentru asta. O problemă cu care mă confrunt în acest moment este căderea părului excesiv. Am nevoie de produse de îngrijirea părului naturale pentru că observ că altele nu dau randament pe părul meu.

Sampon anticaderea parului-minÎngrijirea părului – Charm Cosmetics

De câteva luni bune am o problemă cu părul. Mai exact îmi cad foarte multe fire de păr nejustificat. Știu că este normal să îți cadă în jur de 100 de fire de păr pe zi și nu trebuie să te îngrijorezi dar parcă mie îmi cad multe mai multe. La periat se umple peria de păr. Am încercat diverse uleiuri sau metode dar nu au dat pic de randament.

Singurele produse pe care nu le-am încercat sunt produsele de păr naturale. Acesta are rolul să hrănească firul de păr, să îl fortifice și să îi redea strălucirea pierdută. Descrierea asta m-a determinat să îl încerc. Prețul este foarte mic așa că am zis că pierderea nu va fi foarte mare în cazul în care produsul nu face tocmai ceea ce promite.

mladite-de-zmeur-min

CharmCosmetics este un site cu produse naturale care creează o armonie perfectă între sănătate și frumusețe. Pe site găsiți multe ceaiuri cu efecte curative dar și produse de îngrijire pentru față și corp. Produsele au prețuri prietenoase așa că nici nu mă gândesc ca pe lista mea să fie doar acel șampon.

Mlădițele de zmeură le-am mai încercat în trecut dar într-o altă variantă. Ele sunt foarte bune bune pentru femei și în special pentru sistemul reproducător. Eu am făcut o cură de o lună cu acest produs și m-am simțit mult mai bine. I-am spus și mamei de acest produs dar ea știa că este foarte bun și chiar mi-a spus că o lună pe an pot face o cură cu acest produs pentru că un are nici un efect advers și este foarte bun pentru diverse tipuri de probleme și în plus are un gust foarte bun.

Eu am mai scris în trecut despre beneficiile acestui produs și am scris întreaga poveste pe blog. Găsiți aici detaliile pe care le-am dat acum 3 ani

Kamy

3 Comments

  1. Multumesc pentru pont…deocamdata nu ma confrunt cu aceasta problema…dar daca o voi avea am sa tin cont de recomandarea ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *