Targuri vintage organizate de LauraCalin.ro

Secret-guilty-pleasures-_Laura-Calin_lauracalin.ro-1-minApreciez persoanele motivate și cu o voință de fier. Acest gen de persoane mă inspiră și mă motivează. Laura Calin este un streetstyle fashion addicted care a dat startul unor târguri cu profil vintage care a fost numit sugestiv V for Vintage. Acest târg a avut loc prima oară în primul an și de atunci tot continuă tradiția.

Summer-weekends-where-to_Laura-Calin_lauracalin.ro-2-683x1024-min

Ideea de vintage prinde din ce în ce mai bine la noi și pe mine m-a convins Andrea Balaban(o fashion bloggeriță) care de ceva timp adoptă acest stil și o apreciez mult prin felul ei de a purta diverse produse vintage care îi vin mânușă. Produsele vintage nu sunt pentru toată lumea. În primul rând astfel de produse nu au un preț tocmai prietenos dar pe de altă parte atunci când te duci la târgurile vintage nu te aștepți să pleci cu traista plină. Casa-di-peroni-ne-duce-la-mare-_Laura-Calin_lauracalin.ro-2-min

Cea mai bună achiziție a mea de la un târg de vintage a fost o geantă de mărime medie spre mică care o țin într-un loc special și o port la ocazii cu adevărat speciale. Când spui târg vintage poate aveți o viziune puțin diferită de ceea ce vedeți în mall-urile noastre. De fapt, un astfel de târg este gândit până la cel mai mic detaliu și fiecare are o tematică specială. De exemplu V for Vintage Portobello Market a fost singurul târg la care am participat și care m-a impresionat. Au fost prezentări ale unor designeri români și a avut chiar și o sesiune specială de relaxare numită ceaiul de la ora cinci.

La acest târg au fost în jur de 100 expozanți și designeri. Poate nu mă credeți că totul este pus la punct până la ultimul detaliu și am fost plăcut surprinsă să aflu că detaliile pentru următorul târg încep imediat de a doua zi după ce se termină târgul.

Poate pare ciudat că spun asta dar am un respect pentru persoanele vegetariene. Poate părea un lucru banal dar eu nu reușesc să mă abțin prea mult de la carne sau de la produsele care au măcar o bucățică de carne. Cred că îți trebuie o voință de fier și o motivație foarte bună, ceea ce pe mine mă depășește. Am văzut că are multe preocupări care sunt total diferite de stilul de viață și poate că de aici vine aprecierea și respectul meu.

Am ajuns întâmplător pe site-ul ei și din acest motiv am căutat mai multe informații despre ea. Pe site are niște ședințe foto impresionante și puteți admira un corp sculptat perfect. Mai precis o siluetă de vis pe care mule fete și-ar dori să o aibă.

Am văzut că în lista ei de prieteni pe facebook(aici) se află alte câteva bloggerițe mari. Regret că a atins numărul maxim de cereri de prietenie pentru că pe pagina ei puteți vedea pozele frumoase care le expune de fiecare dată și pueteți fi ținute la curent de locația în care vor avea loc târgurile dar și tematica acestuia.

Kamy

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *