Campanie pentru bloggeri sustinuta de Thecon

În ziua de astăzi nu prea mai găsește persoane care să te ajute și să îți ofere serviciile lor necondiționat. Acest aspect este valabil atât în viața reală cât și online. Totuși minuni există. Am întâlnit o firmă care m-a ajutat și m-a îndrumat să îmi aranjez blogul și să îl fac să arate cât mai frumos.

blog-min

În primul rând totul a început o dată cu câștigarea unui premiu pe viață. Am câștigat găzduirea unui site pe viață. Ca să pot beneficia de acest premiu trebuia să îmi cumpăr un domeniu. M-am tot gândit ce să fac și până la urmă am zis să nu dau cu piciorul la această oportunitate. Mi-am luat domeniu, găzduirea era rezolvată așa că m-am trezit iar cu blogul în plop.

Am aflat de campania de susținere a bloggerilor de la o prietenă și am luat și eu legătura cu Thecon. Am ținut legătura cu Lucian căruia îi mulțumesc că m-a suportat. Cred că este cel mai greu să lucrezi cu o persoană nehotărâtă ca mine. M-a întrebat ce vreau să îmi modifice la site și nu știam inițial ce îmi doream exact. I-am spus treptat cum mi-ar plăcea să arate și ce vreau să îmi modifice.

În primul rând mi-a făcut un logo, mi-a adăugat categorii pe blog pentru a fi mai structurat, mi-a adăugat niște programe de monitorizare a blogului cum ar fi google analytics, etc. Nu vă închipuiți că i-am spus toate astea din start ca să poată lucra săracul liniștit. După ce termina o chestie, apăream eu … aș mai vrea și …. bla bla bla. Nimic nu a zis. Îi mulțumesc pentru răbdarea lui și pentru munca depusă.

Thecon este o companie specializată în web design. Am fost surprinsă să văd că majoritatea firmelor cunoscute din Galați au apelat la serviciile lor.

Dacă ai un blog și ai nevoie de aranjarea lui, Thecon muncește pentru tine timp de 2 ore. Eu sunt mulțumită de colaborarea mea cu ei și îi recomand cu drag!

Kamy

9 Comments

  1. Multumim pentru informatii, sper sa ma hotarasc sa fac chimbarea chiar daca am retineri ca nu ma descurc.

  2. Produse incercate 3 produse de machiaj preferate in mai Am folosit cele 3 produse de machiaj de care va voi vorbi astazi aproape zilnic pentru ca mi-a placut machiajul obtinut cu ajutorul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *