Primul costum de baie întreg și o rochie decoltată de pe Dresslily

A trecut ceva timp de la ultima comandă pe Dresslily așa că eram tare curioasă și nerăbdătoare să dau o nouă comandă pe site. M-au convins produsele văzute pe site pentru că îmi doream mult un costum de baie întreg. Am văzut că era o cantitate mică din acest produs, prețul era redus și totuși am riscat să văd.

Costum de baie dintr-o piesă

Vroiam un costum de baie întreg pentru că până acum am purtat doar din 2 piese. Nu știu de ce, dar îmi dă impresia că mă ascund mai bine sub el și nu se vede chiar așa tare burtica. Asta am luat eu în considerare atunci când l-am ales. Trebuie să recunosc că m-am îndrăgostit de el după ce l-am probat. Mi se pare că se așează foarte frumos și că-mi scoate în evidență tot ce este mai frumos. În primul rând eu n-am remarcat că în dreptul sânilor are un fel de broderie micuță care lasă pielea frumos la vedere. În dreptul sânilor are întărituri care face ca sânii să arate frumos. Mie îmi place tare mult cum arată. În dreptul abdomenului are aceeași broderie micuță care este aproape insesizabilă în poze. Abia se vede și asta doar dacă sunteți atente.

Nu vreau să mă ridic în slăvi, dar mie mi se pare că acest costum de baie se așează cel mai bine din câte am eu. În plus, parcă îmi maschează bine defectele. Eu sunt tare mulțumită de achiziție și pentru asta am mai dat o comandă de încă 2 costume de baie tot dintr-o piesă.

Ochelari de soare

Îmi plac ochelarii de soare și îmi cumpăr tot felul de modele. De data asta am pus ochii pe un model găsit pe Dresslily. Tocmai din acest motiv am zis că merită să-i iau pe aceștia pentru că îmi plăceau foarte mult. Aceștia au venit și cu un toc. Sunt foarte încântată de achiziția făcută. I-am purtat la ultima ieșire la pișcină și mi-au plăcut mult de tot. Eu chiar vă recomand să aruncați o privire pe site să vedeți ce modele drăguțe au.

Rochie albă cu print floral

Trebuie să recunosc că a fost dragoste la prima vedere pentru rochița asta. Mi-a plăcut încă de cum am văzut-o. Materialul este moale și plăcut la atingere. Îmi place că nu se șifonează ușor. Are niște volane în partea de jos tare drăguțe care mă face s-o iubesc și mai mult. În zona decolteului nu stă extraordinar. Dacă nu o port cu nimic, este mult prea decoltată. Nici măcar nu merge să pun o broșă pentru că așa ar veni mult prea fixă, dar mi-am pus o bustieră care s-a potrivit perfect. Cred că s-ar fi văzut și mai bine una pe alb doar că nu aveam.Dacă s-ar fi așezat bine în zona decolteului chiar nu aș fi avut ce să-i reproșez. Rochia se închide în lateral cu un fermoar ascuns.

Coletul de la Dresslily a ajuns la mine prin curier. În ziua respectivă am primit 2 colete și nu mai știu exact dacă acesta a fost adus de GLS sau DPD. Important este că nu am plătit absolut nimic pentru el. Pe site găsiți prețuri foarte bune și dacă vreți să plasați o comandă puteți folosi codul DLBF20 pentru un discount de 22%!

Kamy

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *