Verde smarald sau alb cu imprimeu

Acum ceva timp dacă eram întrebat care este culoarea mea preferată mai mult ca sigur aș fi răspuns albastru. În decursul anilor opțiunea mea s-a tot schimbat și cred că aceasta s-a schimbat de la un an la altul. Să zicem că alegerea mea pentru anul ăsta ar fi verde și nu orice fel de verde ci verde smarald. Întorc capul după majoritatea persoanelor care poartă ceva în această culoare. Aș numi-o o culoare ochioasă.

http://www.depozituldelenjerie.ro/figl_275-p59658.html?ref=D82C8D16
Atunci când afară este o căldură dogoritoare nu îți dorești altceva decât o ținută cât mai lejeră și de ce nu foarte vaporoasă. Îmi plac astfel de bluze fără mâneci pentru că îmi dau senzația de lejeritate și poate fi ușor asortată atât la o pereche de blugi(rupți sau clasici) cât și la o fustă maxi(această fustă foarte bufantă care este la modă acum).
http://www.depozituldelenjerie.ro/enny_190014-p67084.html?ref=D82C8D16
O culoare foarte ușor de asortat care a intrat mai nou în topul preferințelor mele este alb. Îmi plac bluzele în această culoare și am realizat că în dulapul meu se află mult prea puține produse de acest gen drept pentru care am început să îmi refac stocul. Îmi plac aceste bluze cât și cele din mătase care par mult mai elegante. Îmi place bluza și sunt de părere că și aceasta este foarte ușor de asortat. Ca să nu mai zic că îmi place și mai mult combinația de alb cu negru.

Care este preferata voastră din cele două? Eu parcă nu mă pot hotărâ și îmi plac ambele la fel de mult.

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *