Roz e culoarea ce-mi place

De când am născut și am auzit că voi avea o fetiță primul meu gând a fost că nu trebuie să îndoctrinez copilul și toată camera să o fac roz. Așa că m-am axat pe alb și în momentul de față sunt multe lucruri albe la ea în cameră dar asta nu mă împiedică să îi cumpăr diverse lucruri roz pentru că de ce să nu recunosc atunci când te uiți la un bebe fetiță o vezi în roz și dacă este băiețel albastru.

Mai nou am început să fac o fixație pentru culoarea asta și dacă până acum susțineam că voi diversifica culorile realizez acum că are șapcă roz, rochițe roz, sandale cu ceva roz, etc. Dacă tot se întâmplă asta pot spune că m-a lovit și pe mine febra culorii și acum mi-aș dori și pentru mine diverse chestii.

http://www.e-lenjerie.ro/costum_de_baie_ibiza-p70736.html?ref=D82C8D16

Eu am impresia că blondul se potrivește perfect cu rozul dar și în cazul ăsta trebuie să ai grijă șă nu cazi în panta de “păpușică Barbie“. Îmi place costumul ăsta de baie și mi se pare perfect pentru mine.
Am mai pus ochii pe un costum tare drăgălaș dar de această dată acesta este maro.

http://www.e-lenjerie.ro/costum_de_baie_victoria-p72123.html?ref=D82C8D16

Culoarea maro a început să fie printre preferatele mele în ultimul timp și îmi dă impresia că avem o chimie bună împreună. Modelul nu este foarte sofisticat dar eu zic că se așează bine. Îmi plac modelele mai simple spre clasic pentru că eleganța vine din atitudine. Acestea sunt alegerile mele de ultim moment.

Care este preferatul vostru? Ce culoare alegeți pentru costumul de baie?

Kamy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *