Inele prețioase pentru femei care sunt atente la detalii

Femeile sunt destul de pretențioase atunci când vine vorba de cadouri. Evident că mai toată lumea susține că nu are nicio importanță cadoul și cel mai important aspect este intenția de a oferi ceva. În realitate, sunt mult prea puține persoane care cred în aceste cuvinte mari. Ele sunt frumos spuse și îmbrobodite frumos, în așa fel încât persoana care le aude să creadă că acea femeie este una modestă. Vă spun din start că sunt mult prea puține persoane care cred în asta. Cadoul este cadou și evident că are o importanță majoră. Acum nu știu dacă relațiile sunt diferite dacă acesta nu este potrivit, dar vreau doar să punctez acest aspect.

Poveste reală despre inelul de logodnă – engagement rings

Personajul vreau să rămână anonim și aș vrea să cred că este un caz izolat. O domnișoară îmi povestea că urma să se căsătorească și că îi tot spunea viitorului soț să o consulte în cazul în care vrea să-i cumpere un inel de logodnă. Nu vroia să se convingă că-i nimerește mărimea, ci de fapt își dorea să-și aleagă modelul pentru că își dorea un diamant mai mare. Știu este importantă comunicarea în cuplu și totuși alegerea modelului ar trebui să-i revină bărbatului care urmează să-l dăruiască. În fond, și la urma urmei, este un cadou care vine la pachet cu o cerere și alegerea ar trebui să-i aparțină, poate că ar putea ține cont și de preferințele viitoarei soții.

Evident că domnul în cauză a fost și a ales singur modelul, iar când l-a dăruit a surprins maxim. Domnișoara avea atât de mulți nervi și, în loc să se bucure de cerea în căsătorie și de inelul primit(wedding rings) a preferat să acuze o durere de cap pentru a evita un scandal. În timp i-a reproșat faptul că diamantul ales era mult prea mic. Chiar îmi spunea că nu l-a purtat din acest motiv.

Nu știu ce să spun și nici nu știu dacă sunt în măsură să acuz. Eu sunt de părere că domnul a făcut un gest frumos. Putea la fel de bine să nu facă acest pas sau să nu-i ofere nimic în schimbul cererii pentru că am văzut și cazuri de genul.

Recomandărimoissanite rings

Astăzi vreau să vă arăt un site – Jeulia – plin de modele care mai de care de inele de nuntă, de logodnă sau care pot fi cumpărate de orice iubitoare de accesorii în cazul în care vă plac accesoriile. Pe site sunt foarte multe modele. De la cele mai finuțe și delicate inele, până la cele mai sofisticate, mai prețioase și cu detalii atent alese. Evident că gusturile diferă și că pe site găsiți mult mai multe modele atrăgătoare și v-am stârnit curiozitatea să aruncați și voi o privire pe site-ul lor!

Vă plac inelele finuțe sau preferați variantele mai sofisticate? Vă încântă ideea să vă alegeți un inel online? Ce părere aveți de modelele alese de mine?

Kamy

10 Comments

  1. Sunt dragute inelele. Pentru inelul de logodna ador cele cu piatra, asa cum are si al meu dar si cele alese de tine sunt frumoase.

  2. Eu am fost mai mult decat multumita cu inelul de logodna, mi-a intrecut cu mult asteparile ! A facut o alegere minunata

  3. Nu am mai cumparat/primit bijuterii de ceva timp.. Mi-as dori o bijuterie noua cu semnificatie. Tare frumoase aceste inele! Deosebite!

  4. Ador bijuteriile, iar inelele deosebite sunt preferatele mele. Intrj pe site sa vad ce mi s-ar potrivi si cine stie poate ii scriu Moșului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *