Bijuteriile care emană feminitate

Îmi plac bijuteriile și le admir de fiecare dată când am ocazia chiar dacă nu am foarte multe astfel de accesorii. Eu am destul de puține bijuterii și asta pentru că le port pe cele primite. Bijuteriile primite sunt de la persoane dragi și atunci le asociez cu acele persoane când le port. Nu știu dacă este cel mai bun principiu după care să mă ghidez, dar cam așa funcționez eu. Am destul de puține accesorii cumpărate de mine. De fapt cele pe care le mai cumpăr eu ocazional se încadrează perfect în categoria de gablonțuri. Cu toate astea, eu vreau să vă arăt astăzi o colecție de bijuterii frumoase, prețioase, care ar da bine pe mâna oricum și care ar aduce un plus de valoare.

Inele de logodnă

Inelele de logodnă sunt în tendințe chiar și acum. Dacă în privința nunților nu prea se știe cu exactitate mai nimic. O cerere memorabilă în căsătorie se poate face cu orice ocazie. În ceea ce privește modelul aș putea să spun că ține de fiecare în parte. Preferințele diferă de la unul la altul. Dacă vorbim despre un inel de logodnă, cel mai probabil acesta este ales de un bărbat și alegerea lui ar trebui să țină strict de bunul gust sau de inspirația primită din partea viitoarei soții. Sunt persoane care își doresc un inel mic, finuț, dar la care diamantul să fie cel mai prețios.

Personal, în categoria affordale moissanite engagement rings mi se pare că sunt unele dintre cele mai frumoase modele și nu prea ai cum să rămâi indiferentă. Alegerea poate fi destul de grea și tocmai din acest motiv apreciez bărbații care fac alegerile singuri. Surpriza este cu atât mai mare atunci când cererea vine la pachet cu un inel surpriză care nu ar trebui să conteze într-atât. Am văzut și persoane care fost dezamăgite, deși consider că este de prost gust să împărtășești această dezamăgire cu partenerul.

Inele cu diamant

Unele femei nu se simt complete dacă nu au cel puțin un inel cu diamant. Evident că atunci când vorbim și de diamant vorbim și de o valoare mult mai mare a bijuteriilor. În funcție de dimensiunile acestuia putem să calculăm și prețul. Multe modele prețioase se pot găsi în categoria Moss agate rings. Mie personal chiar îmi este foarte greu să mă decid asupra unuia singur și asta pentru că sunt multe modele frumoase.

O altă categorie extrem de apreciată ar fi și Vintage alexandrite engagemnt ring. Aici sunt multe modele vintage, dar la fel de frumoase și prețioase. Aș vrea să-i arăt și soțului meu modelele pe care eu le prefer în speranța că-mi va face și mie un cadou în perioada asta a reducerilor. Sper să înțeleagă mesajul subtil și să-mi lase moșul ceea ce trebuie sub brad!

Vouă vă plac inelele acestea?

Kamy

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *