Evidențierea ținutei cu ajutorul accesoriilor potrivite

Hainele joacă un rol important în viața noastră și ni se întâmplă destul de des să fim catalogați după felul în care ne îmbrăcăm. Nu degeaba este vorba “haina face pe om” pentru că aceasta joacă un rol important și lumea ne percepe după modul în care ne îmbrăcăm. Dacă întrebăm lumea din jurul nostru este posibil ca răspunsul să nu fie unul pozitiv, dar din experiența mea de zi cu zi vă asigur că suntem tratați diferiți de către cei din jur în funcție de hainele pe care le purtăm. Când spun asta mă refer la haine alese cu gust, nu la haine scumpe sau haine de firmă.

Accesorii potrivite pentru orice ținută

Eu am deja pe litsta mea de dorințe câteva accesorii pe care mi le doresc. Este drept că în topul preferințelor mele sunt bijuteriile personalizate, dar îmi plac și colierele simple care sunt ca o amprentă a ținutei pe care fiecare o adoptă. Cu toate astea, prefer colierele care sunt la baza gâtului. Acestea mi se pare că arată mult mai frumos și că accentuează frumos atât decolteul, cât și gâtul. Modelul de mai sus care pietre aplicate arată foarte frumos și combinat cu o ținută simplă poate fi touch-ul personal perfect de care am nevoie. În plus, încuietoarea este foarte elegantă și frumoasă și aș putea spune că aceasta este cea mai frumoasă piesă. Acesta îl găsiți în categoria iced out chains.

Din aceași gamă de coliere am găsit și modelul de mai sus pe site-ul Helloice. Acesta este foarte vesel, potrivit pentru o zi călduroasă și asortat cu o bluză uni. Are aceeași încuietoare elegantă ca și primul model. Eu l-am găsit pe acesta alături de alte modele la fel de atractive în categoria cuban link chain. Acest curcubeu este pus în categoria destinată bărbaților, dar sinceră să fiu mie mi se pare că este un model mult mai potrivit pentru o femeie. Poate văd eu diferit lururile. Oricum ar fi, pentru o femeie consider că este perfect. Mai ales dacă sunteți o persoană care preferați colierele mai masive. Nu este tocmai finuț așa că mnu este potrivit pentru oricine.

Modelele masive de lanțuri(chains) sunt la modă acum așa că găsiți pe site tot felul de modele și dacă alegeți oricare dintre aceste modele sunt convinsă că vor fi pe placul vostru. Eu recunosc că nu am decât un astfel de colier, dar îmi doresc tot mai mult emodele pentru că adaugă personalitate ținutei și mi se par ecă se văd atât de frumos. Pentru persoanele care doresc ceva mai finuț să știți că pe site sunt și astfel de modele.

Voi preferați colierele finuțe sau cele masive la baza gâtului?

Kamy

5 Comments

  1. În principiu, îmi plac bijuteriile personalizate, lucrate manual, finuțe, delicate. Dar, în anumite ținute și ocazii se potrivesc acest tip de bjuterii și desigur, le port.
    Mulțumesc pentru recomandare!

  2. Acum le prefer pe cele subtiri, finute, dar am avut perioade in care am purtat si coliere masive, statement.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *