Expresivitate și creativitate cu ajutorul unei fotografii

Fotografiile pot fi foarte expresive Și au fost cazuri în care nu a mai fost nevoie să citești detaliile menționate sub ea. Ai considerat că ai aflat absolut toate informațiile din acea fotografie și nu mai ai nevoie de alte informații. Mie mi s-a întâmplat asta. Poate că sunt o persoană repezită și asta m-a făcut să nu mai acord importanță descrierii. Pe de altă parte, nu m-am gândit că cineva ar putea fi plătit pentru a face fotografii. Când spun asta nu mă refer la fotografii profesioniști. Vorbesc strict despre o persoană amatoare în ale fotografiei. Detalii și pareri de la angajatii photohotel în articolul de astăzi.

Photohotel de lux-minJob la PhotoHotel

Photohotel este o firmă care are ca principal obiect de acrtivitate promovarea Hotelurilor, restaurantelor și activităților din zonă cu ajutorul fotografiei. Trebuie să ai doar puțină imaginație și să-ți place să surprinzi cadre, să fii jovial și să-ți placă să comunici. Restul lucrurilor se învață.

În cadrul acestui job se face un training specializat în care ești învățat toate tainele fotografiei. Înveți în primul rând cum să comunici cu persoanele pe care le întâlnești, cum să zâmbești frumos, cum să faci cele mai expresive poze și cum să scoți în evidență cele mai reușite cadre.

După trainingul care ține în jur de 3 săptămâni, urmează să-și aleaga destinația:

  • Grecia: Insula Creta, Rodos, Corfu, Atena
  • Spania: Andaluzia, Mallorca, Menorca
  • Insulele Canare: Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria
  • Lanțuri hoteliere și tur operatori care ne-au acordat încredere : Marmara TUI Franța, Magic Life, Sentido Hotels, Aquis Hotels, Ibersol, Roc Hotels, Playa Hotel, Hoteles Globales.

De fapt, tolul fiecărui angajat este să surprindă toate momentele frumoase din vacanțele turiștilor și să promoveze în acest fel marile lanțuri hoteliere cu care colaborează cei de la Photohotel.

Photohotel-minCât se poate câștiga cu Photohotel?

Photohotel are multe facilități și printre cele menționate anterior, vreau să spun că mâncarea și cazarea vă sunt asigurate de locația în care urmează să vă desfășurați activitatea. Salariu crește în funcție de performanțe. Un salariu de început ar fi 800 euro/lună și un salariu mediu, ar ajunge la 1200 euro/lună.

Având în vedere că nu sunt cheltuieli de nici un fel, cred că acești bani se pot strânge și după un sejur de câteva luni se adună o sumă frumușica. În plus, rămâi și cu amintirile frumoase din locurile de lux în care ajungi.

Ce părere ai de un job la Photohotel?

 

Kamy

13 Comments

  1. asa job sa tot ai,sa colinzi si sa zici ca muncesti,ba sa mai si primesti si banuti!

  2. De multe ori m-a batut gandul si pe mine sa aplic la un astfel de job pentru ca sunt pasionata de fotografie si imi place sa surprind cadre uimitoare, insa deocamdata nu dispun de aparatura performanta care sa ma ajute in acest demers… 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *