Idei practice pentru Halloween

Când eram eu micuță nu prea era atât de populară acest eveniment de Halloween. Mai exact, nu am nici un fel de amintire în acest sens. Abia prin adolescență am început să văd acest eveniment foarte popular în America că ne-a atins și pe noi și toată lumea se dechizează și decorează bostani. Aș putea să spun că acum se simte totul altfel și copiii noști vor avea amintiri în acest sens. Nu pot decât să mă bucur de acest eveniment pentru că totul are o idee amuzantă și de bună dispoziție.

Rosegal Halloween Sale

Sfârșitul lunii octombrie este cunoscut pentru petrecerile de Halloween care au loc. Pentru că decorațiunile sunt ușor de confecționat sau de cumpărat, eu vin în ajutorul vostru cu câteva idei de ținute care v-ar putea stârni interesul. Vreau să vă arăt trei lucruri care pe mine m-au impresionat plăcut.

Pernă decorativă Halloween

Obiectele de decor din casă sunt foarte importante. Pentru sfârșitul acestei luni putem să ne luăm astfel decorațiuni care să mai anime atmosfera. Pe lângă pernuțele decorative, putem să apelăm și la lumânarelele care dau foarte bine. Acestea pot fi găsite în fel și fel de forme tare interesante.

Rochie Halloween

Am un dressing destul de mare și totuși n-am nimic de halloween. Mi s-a părut interesantă această rochie. Cred că modelul este tare haios și potrivit pentru o seară magică.

Hanorac negru Halloween

Nici bărbații nu sunt ignorai. Pe Rosegal se găsesc multe modele de haine pentru bărbați. Modelele sunt drăguțe și interesante și, în plus, se pare că stocurile se epuizează mai repede decât în cazul femeilor. Înclin să cred că stocurile în cazul hainelor de damă sunt mai mari decât în cazul celor bărbătești.

Evident că site-ul are foarte multe produse și accesorii și că găsim cam tot ce ne dorim pe site. Eu am preferat să dau comenzi online în ultimul timp pentru că îmi este mult mai comod așa. În felul ăsta economisesc timp pe care îl pot folosi la altceva.

Voi petreceți de Halloween? Ce planuri aveți pentru anul acesta?

Kamy

13 Comments

  1. Eu sunt încântata de Halloween, dar Maria este și mai încântata, ea așteaptă cu nerăbdare sa facă petrecere la școală. Este foarte interesant hanoracul

  2. cum nu prea sarbatoresc Halloween, nu mi-as lua nici haine cu tematica asta, dar asta nu inseamna ca nu profit de reduceri pentru a-mi cumpara alte chestii mai ieftin.

  3. In scoala generala sarbatoream Halloween in fiecare an, dat fiind faptul ca doamna diriginta preda lb engleza si era fan treburi din astea. Tre’ sa recunosc ca era tare funny toata atmosfera.
    Acum parc-as mai da putin in mintea copiilor!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *