Menstruația de la clasic la modern

Menstruația este un fenomen frecvent întâlnit la toate femeile sănătoase. Pe de-o parte este semn că femeia este sănătoasă și fertilă, pe de altă parte aceasta poate crea neplăceri având în vedere că ea apare în cele mai neașteptate momente. Sunt și femei fericite a căror menstruație vine ceas … la fix 28 de zile. Din păcate nu toată lumea este norocoasă și eu pățesc frecvent neplăcerea de acestea atunci când trăiesc cele mai fericite momente  din viața mea: ziua mea, vacanță, petrecerea de la firmă, etc. Acum soluții sunt la tot pasul, trebuie doar să știi pe care să le alegi ca să-ți fie bine.

Momente plăcute chiar și în prima zi a menstruației

Întâmplarea a făcut să descopăr acești chiloti menstruali. Eram oarecum reticentă în ceea ce-i privește. Nu mă gândeam că sunt buni pentru un flux normal, dar am avut curajul să încerc și bine am făcut. Mereu apar lucruri noi și, sinceră să fiu, la asta m-am gândit și eu. La început mergeai pe o variantă destul de neplăcută și veche precum vata, apoi au apărut absorbantele externe, apoi am experimentat variantele interne care mi s-au părut geniale în acel moment, iar acum chiloții menstruali. Nu vreau să spun nu, vreau să încerc și lucrurile noi care îmi pot fi de un real ajutor.

Chilotis.com are suficient de multe modele de chiloți din care poți alege. Poți merge pe o variantă clasică de slip care vine cu o absorbție ridicată sau pe varianta tanga pentru o absorbție mică. Am vrut să fiu protejată în primele zile și tocmai din acest motiv am mers pe varianta clasică de slip. Recunosc că m-a cucerit încă de la prima atingere. Materialul interior este fin și de foarte bună calitate. Pe exterior este un material alunecos care se termină cu o dantelă frumoasă în dreptul batei. Acesta are niște cusături perfecte care nu ies în evidență atunci când porți haine ceva mai strâmte.

Despre chiloții menstruali de la Chilotis

Inițial am purtat chiloții menstruali mai mult prin casă pentru a vedea exact cum se comportă. Nu am avut niciun fel de neplăcere și a fost un moment confortabil și fără incidente. Are material absorbant din față până în spate cu mai multe nivele de absorbție. Acestea s-au comportat foarte bine că nu m-am simțit deloc incomod, udă sau să am incidente neplăcute pe parcursul purtării acestora. I-am purtat și afară cu jeans și nu s-au văzut deloc rău. Cusăturile sunt foarte fine și acestea aproape că nu s-au observat. Mi-au plăcut mult. Eu i-am spălat la mașină după purtare și am avut norocul că era cald afară și i-am putut repurta rapid. Aș avea nevoie de cel puțin 2 perechi ca să le pot spăla și schimba.

Îmi doresc și o pereche tanga pentru că au porta genul asta de slip în mod normal. De data asta am mers pe varianta clasică doar pentru că varianta aleasă de mine avea un grad de absorbție mare, iar cei tanga au absorbție mică. Dar cred că sunt numai buni pentru ultimele zile. Mă bucur enorm de mult că i-am descoperit și că sunt atât de practici. Știu că ei sunt de ceva timp pe piață, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

Voi folosiți chiloți menstruali? Vă atrage ideea de a absorbantele cu acești chiloți menstruali pe perioada menstruației?

Kamy

6 Comments

  1. Cred că chiloții menstruali sunt cea mai inovatoare și bună soluție pentru femei. Cu ajutorul lor se vor simți confortabil și în siguranță, vor scăpa de stresul zileleor critice din lună.

  2. Si eu am folosit chiloteii menstruali Chilotis si se comporta foarte bine. Inca sunt la inceput cu experienta, dar planuiesc sa imi mai iau vreo 2 perechi pe viitor, sigur imi vor fi de ajutor! Comozi si nu irita zona intima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *