Vezi AICI tot ce trebuie să aibă un LIVING MODERN în 2018!

Fie că ești pe cale de a-ți schimba locuința ori că îți dorești să îți redecorezi apartamentul, este important să fii la curent cu ce aduce nou anul 2018 în materie de tendințe decorative. Sfatul specialiștilor: nu mai amână momentul și fă în așa fel încât să aduci un suflu nou camerei în care îți petreci mare parte din timp, căci o schimbare în viața ta, de orice natură, nu poate decât să îți facă bine și să îți aducă un boost de energie pozitivă.

Ca să îți fie mai ușor să te pui în temă cu noile trenduri în materie de design interior, în cele ce urmează, vei putea descoperi un set succint de tips&tricks cel puțin interesante, care să îți fie la îndemână, dacă te-ai hotărât să îți redecorezi sufrageria. Cine știe, poate că ce vei citi în curând te va determina să pui piciorul în prag și să faci rapid o schimbare de decor.

Iată CUM arată o cameră de zi în tendințe anul acesta:

 

  • În 2018, se pune foarte mare accent pe ideea de spațiu, așa că înainte să pornești procesul redecorării, trebuie să te gândești la ce anume să renunți, pentru a putea obține mai mult spațiu în living. Dacă ai o canapea mult prea voluminoasă pentru dimensiunile sufrageriei tale, optează, mai degrabă, pentru una dintre canapelele extensibile de pe mobiladmd.ro cu ladă de depozitare, ideală pentru a fi ocupată de piesele inutile de decor la care nu poți renunța întrucât le consideri cu valoare sentimentală. De ce o canapea extensibilă? Cu siguranță, vei primi vizite surpriză de la părinți ori prieteni, așa că e important să ai unde să îi găzduiești peste noapte.

 

  • Orice living modern trebuie să includă o măsuță de cafea. Renunță la mesele oversized în favoarea uneia cu accente minimaliste, ideală pentru a face parte din decorul camerei de zi. Intră pe site-ul Mobiladmd.ro și comanda acum măsuța de cafea preferată. Găsești o paletă variată de modele în trend dintre care să alegi pentru sufrageria ta.

 

  • Renunță la ideea de a avea corpuri de mobilier masive, care să ocupe un perete întreg din living. Dacă alegi rafturi care să se încastreze în perete, rezultatul va fi minunat, întrucât te vei bucura, pe lângă spațiul obținut, de un aer primitor și modern.
  • În 2018 nu se mai poartă aglomerarea camerelor cu obiecte decorative în forme diverse, care nu se potrivesc unele cu altele și care nu fac altceva decât să încarce atmosfera. Un set de lumânări decorative, de dimensiuni diferite, ar trebui să fie suficient. De asemenea, 2-3 rame foto și un tablou pictat chiar de către tine vor asigura exact tușa de efect de care are nevoie sufrageria ta.

 

  • Niciunei camere nu trebuie să îi lipsească florile. Nu face excepție nici livingul, căruia trebuie să îi rezervi un colț destinat ghivecelor cu flori, artificiale sau naturale. Foarte important: dacă alegi varianta plantelor naturale, promite-ți că le vei îngriji corespunzător, pentru a te bucura de o atmosferă proaspată cât mai mult timp.

Ai reușit să îți notezi tot ce NU știai? Daca da, atunci nu îți mai rămâne de făcut decât să te apuci, la propriu, de decorat. La final, vei fi recunoscătoare pentru rezultat și îți vei savura, cu drag, cafeaua în noul tău living.

Kamy

9 Comments

  1. buna idee cu rafturile alea. O sa le sugerez varianta asta si cumatei si cumnatului meu. Si-au luat un apartament cu bucatarie deschisa si nu stiau cum sa amenajeze zona de trecere.

  2. Atât de mult îmi plac locuințele cu camere spațioase și aranjate cochet… dar mă bucur că și în spațiile mai restrânse putem decora în așa fel încât să pară totul luminos și modern. Rafturile încastrate sunt foarte utile în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *