Verifică trendurile și vezi ce ți se potrivește în materie de accesorii

Accesoriile sunt indispensabile din viața noastră. Nu cred că putem să purtăm o ținută fără s-o accesorizăm în vreun fel. Chiar și un lanț poate fi acel touch personal care poate schimba radical o ținută și poate să-i ofere personalitate. Accesoriile pot fi combinate în mai multe feluri și atâta timp cât le purtăm corespunzător nu ne poate aduce decât un plus valoare.


Fidget Rings

Inelele nu prea se lipesc de mine. Nu am foarte multe inele și chiar mi-aș dori să-mi îmbunătățesc colecția. De multe ori uit să le pun în momentul când plec de acasă. Cel mai interesant a fost momentul în care eu am purtat câteva zile la rând inele potrivite și am primit tot felul de complimente. Asta m-a pus pe gânduri și mi-am dat seama că lumea se uită și admiră un lucru frumos. Cred că nu ar trebui să mai neglijez acest mic detaliu. Am în plan să-mi achiziționez mai multe astfel de modele, dar s[-mi cumpăr și o cutie specială de depozitare a acestora care să-mi permită să le pot vedea.

Accesorii pentru bărbați

Nici bărbații nu sunt neglijați. Și ei pot purta accesorii și am observat că la modă sunt bijuteriile masive și cu multe pietre. Am fost surprinsă și eu să văd că și băieții pot purta culori care sunt considerate feminine. Nu credeam că voi avea ocazia să văd băieți purtând coliere cu pietre sau chiar cu pietre roz. Ideea este că mie mi se pare frumos și chiar mi-aș dori să văd pe cineva purtând un astfel de accesoriu.  Toate lanțurile din categoria cuban link au niște modele interesante și trebuie neaparat să le vedeți.

Știu că genul ăsta de accesorii nu este pentru toată lumea și trebuie să ai un anumit stil vestimentar și un anumit caracter ca să le poți purta. Tocmai din acest motiv vreau să vă spun că pe Helloice sunt și alte modele ceva mai cuminți sau mai finuțe în cazul în care considerați nepotrivit modelul de mai sus. Eu nu am nimic împotrivă nici să port eu un astfel de accesoriu pentru că modelul de mai sus este la modă și l-am văzut destul de des și la fete. Mai multe astfel de modele găsiți și la diamond chains.

Ce părere aveți de accesoriile bărbătești? Credeți că aceste accesorii pot fi purtate inclusiv de femei?

Kamy

5 Comments

  1. Si barbatii si femeile trebuie sa poarte mai des accesorii pentru a completa o tinuta. Mie imi plac variantele mai finute, din argint.

  2. Arata superb. Eu aleg s aport bijuterii din aur, dar îmi plac și acestea. ❤️❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *