Colecții speciale de bijuterii de la Jeulia

Femeile adoră bijuteriile și sunt convinsă că toate avem câte o cutie cu astfel de comori la care apelăm zilnic sau atunci când avem o ocazie specială. Eu prefer cerceii și am o colecție generoasă de cercei. Îi schimb zilnic în funcție de outfitul pe care-l port, dar și de locul în care ajung. Tocmai din acest motiv sunt mereu în căutarea unor modele speciale cu care să-mi completez colecția.

Colecție specială de cercei și wishlist Jeulia

Am cercei de tot felul. Prefer cerceii ceva mai mari și asta pentru că mai mereu aleg să merg cu părul desprins și ca aceștia să se poată vedea trebuie să fie puțin mai mari. Creolele sunt top și îmi iau tot felul de modele de acest gen pentru că mi se pare că mă avantajează și mă fac să arăt mai bine. În categoria threader earrings am găsit niște modele ceva mai speciale. Modelul de mai sus este unul special și foarte elegant. Nu știu cum de nu am remarcat modelele de genul. Îmi doresc să-mi comand o pereche de genul pentru acele momente în care îmi prind părul. Mi se par a fi extrem de finuți și eleganți în același timp.

Cu și despre inele

La capitolul inele nu stau deloc bine. Nu știu dacă eu nu am găsit modelul potrivit sau dacă ceea ce am ales până acum am fost incomode de purtat. Chiar dacă seara îmi scot majoritatea accesoriilor, mi-aș dori să găsesc acel inel pe care să-l pot purta toată ziua fără pic de griji. Cel mai des mi se întâmplă să port astfel de accesorii, iar în momentul în care fac diverse activități prin casă cum ar fi să spăl vasele să le scot de teamă să nu le stric. Modelele de aici women engagement rings par a fi de foarte bună calitate. Tot aici am văzut modele diverse care mi-au atras atenția și-mi doresc și eu un astfel de inel. Poate găsesc ceva ca să fie set cu cerceii pentru că-mi plac combinațiile de genul.

Wedding band set

Dacă tot vorbesc de seturi, atunci vreau să vă spun că pe Jeulia găsiți multe seturi potrivite pentru nuntă. Nunta este acel moment unic din viața unei persoane, iar cu ocazia aceasta ei preferă să fie în centrul atenției. Trebuie să atragă toate privirile din toate punctele de vedere. Bijuteriile joacă un rol important pentru că ele ne ajută să strălucim și să punem în valoare inclusiv ținuta purtată.

Voi ce fel de bijuterii purtați? Prefereați cerceii sau aveți alte preferințe?

Kamy

8 Comments

  1. Prefer bijuteriile delicate, minimaliste, am destul de putine, dar sunt bijuterii de suflet la care tin mult, majoritatea fiind de la sotul meu.

  2. Wow, îmi place enorm primul model de inel. O sa întru și eu pe site sa arunc un ochi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *