Ce găsim nou pe Helloice

Helloice este unul din site-urile pe care le cunosc de foarte mult timp și asta pentru că s-a făcut remarcat prin accesoriile impunătoare și manechinele de pe site care erau perfecte. M-am obișnuit să intru destul de des pe site să mai văd care sunt noutățile și am observat mici schimbări. M-a entuziasmat să văd că au inclus în lista lor de produse și accesoriile pentru fete și asta nu are decât să mă bucure. Pentru că am găsit aici lucruri drăguțe am zis să împărtășesc cu voi acest aspect și sper să vă încânte și pe voi.

Tricouri de bărbați

Încep tot cu categoria masculină și asta pentru că este un site dedicat bărbaților și produsele de aici sunt preponderent sunt pentru ei. Am găsit aici tot felul de cool T-shirt, mai mulate sau chiar mai largi, cu logo-uri micuțe sau extrem de mari. Oricum ar fi, sunt atât de multe modele încât este destul de greu să nu găsești ceva care să te atragă. Eu am fost plăcut surprinsă de modelul de mai sus. Aș putea să-l port chiar și eu în aceeași combinație și sunt convinsă că s-ar vedea la fel de frumos. Chiar îmi plac hainele ușor over sized.

Bijuterii pentru femei

De foarte multe ori m-am întrebat dacă mărgelele de pe site care sunt în categoria bărbați sunt suficient de bine apreciate. După părerea mea perlele și alte câteva accesorii sunt specifice femeilor, deși pe manechine se vedea frumos. Cred că s-au gândit și ei că genul ăsta de accesorii poate fi folosit și de femei și în felul ăsta au mai adăugat o categorie nouă pe site chains for women. Acum se poartă colierele masive și cele finuțe sunt ușor date la o parte. Recunosc că îmi plac și mie și nu am nimic de genul așa că acest lucru mă face să-mi achiziționez și eu ceva cu care să mă pot răsfăța.

Pandantive masive pentru bărbați

Așa cum vă spusesem la începutul articolului, Helloice are foarte multe accesorii bărbătești și multe dintre ele nu sunt tocmai finuțe. Asta poate și pentru că trendul actual este de așa natură încât acestea se poartă. În categoria Iced out pendant sunt foarte multe pandantive care mai de care mai interesante. Dacă nu mă înșel, masca de mai sus este din SAW și mie mi-a plăcut tare mult filmul așa că m-aș vedea cumpărând un astfel de accesoriu.

Vouă vă plac accesoriile finuțe sau vă plac cele mai masive?

 

Kamy

7 Comments

  1. Imi plac mult de tot tricourile pentru barbati de pe site asa ca o sa-i iau vreo doua la al meu ca tot eram in pana de inspiratie ce sa-i iau de ziua lui.

  2. Pandantivele acelea masive pentru bărbat sunt super cool, ia sa arunc și eu o privire pe site ‼️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *