Accesorii potrivite care pun în valoare orice femeie

Accesoriile fac diferența de cele mai multe ori. Nu degeaba există designeri și asta pentru că ei au menirea de a ne ajuta să facem acele combinații bombă care ne pot scoate din anonimat. Si nu în ultimul rând să ne facă să ne simțim speciale. Combinațiile potrivite nu ies bine din prima. Este nevoie de fel de fel de încercări sau de o viziune excelentă care poate vizualiza un outfit complet. Mie mi-a trebuit foarte mult timp ca să pot combina diverse accesorii mai îndrăznețe. Tocmai pentru a nu cădea în penibil apelam frecvent la lucruri basic cu ajutorul cărora eram sigură că nu voi da greș. Tocmai despre accesorii vreau să vă arăt și să vă povestesc despre câteva accesorii pe care le-am remarcat pe Jeulia.

Despre destin și noroc – destiny and luck

Norocul și-l face fiecare cu mâna lui sau cel puțin așa sună o vorbă românească. De cele mai multe ori am mers pe acest principiu și mi-am urmat instinctul. Nu știu dacă este bine sau nu, dar cert este că până acum totul a fost bine și nu mă pot plânge. Evident că mereu este loc de mai bine și poate am avut și eu momente uneori când am considerat că mă ocolește ghinionul, dar asta doar pentru că nu-mi ieșeau lucrurile așa cum mi le doream eu. Sunt convinsă că toată lumea are și momente din astea pentru că nu prea are cum să fie mereu totul roz.

Jeulia are o astfel de categorie pe site și acolo am găsit tot felul de accesorii cu quartz roz sau cu ametist care te ajută să-ți dea un vibe mai bune și mai multă încredere în tine. Cred că toate energiile vin din interior și aceste accesorii ajută, dar nu pot face nimic singure. Eu aș vrea vrea un colier care are un pandantiv sub formă de îngeraș din quartz roz. Tot pe site am văzut și câteva produse pentru casă care dau un feng shui aparte. Despre acest feng shui nu știu mare lucru și nici nu am casa aranjată după cele scrise în cărți, dar un accesoriu în formă de copacul fericirii cred că nu are ce să facă rău.

Femeile iubesc gențile

Femeile iubesc gențile și niciodată nu au prea multe. Spun acest lucru din experiență și, vă spun sincer, că n-am auzit niciuna din prietenele mele plângându-se de faptul acesta. Fiecare persoană are tot felul de preferințe când vine vorba despre acest accesoriu. Unele femei aleg variante mai mari, micuțe și încăpătoare, tip poștaș sau potrivite pentru un outfit elegant. În categoria cute purse găsiți multe modele. Eu am pus ochii pe geanta de mai sus care este la reducere în perioada asta. Am verificat și pozele de pe site care-mi permite să văd și cum arată interiorul. Mi se pare că este suficient de încăpătoare pentru ceea ce am eu nevoie.

Mâna arată mult mai bine dacă ai inelul potrivit

Inelele sunt foarte potrivite și foarte elegante. Ele pot fi alese în funcție de forma mâinii. Pentru persoanele care au degetele lungi pot opta pentru un inel ceva mai gros, cu o piatră puțin mai impunătoare, iar persoanele cu degetele groase pot alege inele subțiri și cu pietre finuțe care să facă mâna să pară mult mai delicată. Trebuie să recunosc că am găsit pe Jeulia moissanite rings și am găsit câteva detalii tentante pe site despre care vreau să vă povestesc și vouă. În dreptul fiecărui produs sunt foarte multe opțiuni care pot personaliza tot mai mult inelul ales în funcție de preferințe. În primul rând putem alege materialul. Evident că inelele din argint sunt cele mai ieftine, dar putem alege aur alb 10K, aur 10K, aur roz de 10K, dar și variante de 14K sau 18K. evident că prețurile cresc pe măsură ce metalul este mai prețios. Culoarea diamantului se poate schimba și mai avem opțiunea, iar prețul pentru acest detaliu este accesibil.

Cred că oricare dintre propunerile mele pot reprezenta cadoul perfect pentru Crăciun. Care dintre aceste 3 variante v-ar plăcea să le primiți?

Kamy

8 Comments

  1. Mi-am luat de curand o geanta la care tot visam. Mi-as dori si un lantic fain si un inel. Aveam un inel frumos si l-am pierdut, imi pare tare rau de el, mai ales pentru ca imi gasesc greu ceva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *