Tratamente inovatoare la Dentocalm.ro

Ar fi păcat să te duci astăzi la un cabinet cu dotări rudimentare, când tehnologia a pătruns în acest domeniu simplificând durerea, grăbind vindecarea și redând pacienților dantura din tinerețe!

Stomatologia este acum un fel de magie, de aceea și copiii se duc ca într-un parc de distracție la cabinete.

Cum să se mai teamă cineva, când un TRATAMENT LASER STOMATOLOGIE este precis și durata lui nu este mai mare de 10 minute pe scaunul pe care oamenii se așezau îngroziți în trecut?

Cât de ușor se curăță o carie

Curățarea cariei cu laser se face în totalitate și cu viteză, așa că nici nu realizezi când s-a terminat. Am experimentat acest lucru în cabinetele clinicii Dentocalm.ro. Am avut impresia că stomatologul abia începe curățarea cariei la dintele meu din față situat pe arcada superioara, când mi s-a spus că totul este gata și că pot să mă ridic.

Stomatologii angajați aici le prezintă pacienților planul de tratament, și de comun acord trec la realizarea lui, iar dacă pacientul nu mai poate suporta anumite lucrări, acestea se amâna.

Am avut această fericită experiență, când după tratarea unei carii cu laser (menționez că nu a mai înaintat, fiindcă laserul este cea mai eficientă soluție), am fost întrebată dacă sunt pregatită psihic și pentru o extracție.

Influența laserului în stomatologie

Laserul a fost folosit și în procesul de albire dentară la care recurg în mod regulat, iar folosirea acestui tip de tratament mă face să mă simt confortabil știind cât de precis este totul.

Introducerea laserului în stomatologie înseamna și plăgi mai mici și implicit sterilizarea acestora.

Clinica de mai sus fidelizează clienții și prin tratamentele fără durere, prin eliminarea oricărei temeri, deoarece se face inhalosedare, prin vindecarea ultrarapidă și termenul mare de garanție al tuturor lucrărilor.

Tarifele oneste și empatia medicilor aduc la cabinete pacienți din toată țara și mai nou, din toata lumea.

Gama variată de servicii reprezintă asigurarea că se găsește tratamentul adecvat pentru fiecare pacient în parte și pentru fiecare situație.

Specialiștii de la clinica de mai sus se ocupa de tratare, restaurare, înfrumusețare și îndreptare, iar rezultatele sunt uimitoare. Tehnici de ultimă generație sunt folosite și în cazul implanturilor.

Kamy

12 Comments

  1. E scump, dar sanatatea primeaza. E bine sa stii unde sa te duci cand ai nevoie! Mai ales ca acum sunt o multime de aparate si tratamente extrem de eficiente.

  2. Cât de important este să ajungi la un cabinet corespunzător tuturor standardelor!
    De multe ori primează prețurile în detrimentul calității deși nu așa ar trebui să fie.
    Aș merge la un astfel de cabinet cu soluții de lucru moderne, chiar dacă aș face economii la alte lucruri.

  3. E foarte important sa mergem la stomatolog pentru a ne curata cariile. am avut o experienta de acest gen, neplacuta din pacate, si am regretat ca nu am fost mai devreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *