Magia produselor Cocosolis și minunile acestora pe perioada verii

Vara trecută am auzit prima dată de Cocosolis. Primul produs lansat sau care a ajuns extrem de cunoscut a fost CHOCO. Recunosc că am fost reticentă și nu am crezut că face mare lucru. Între timp l-am folosit, mi-am făcut o părere și vreau să v-o împărtășesc și vouă. Ca să nu mai zic de faptul că am comandat tot mai mult produse de genul. Ultima descoperire a fost o protectie solara pentru fata de la Cocosolis. Vreau să vă povestesc despre descoperirile mele.

Despre Cocosolis Choco

Primul produs Cocosolis cu care am luat contact a fost Choco. M-am tot documentat despre el, am tot citit și într-un final am zis că oricum nu are ce să fie rău. Cocosolis Choco este un ulei hidratant care oferă un bronz intens. Eu îl aplic după duș. Mirosul de ciocolată îmi invadează camera și chiar îmi dă o senzație plăcută. Culoarea acestuia este de un galben intens spre portocaliu. Intră ușor în piele după doar câteva aplicări și pielea nu rămâne lipicioasă. Îmi place mult faptul că hidratează foarte bine pielea. Aș vrea să vorbim și de bronz puțin pentru că CHOCO înseamnă și un bronz intens.

Bronzul începe să se vadă ușor după câteva aplicări. Mă bucur că nu pătează pielea absolut deloc. Pielea mea nu este tocmai deschisă. Mă gândesc că pe o piele mai deschisă s-ar vedea mult mai bine rezultatele. La mine abia se distinge ușor o culoare puțin mai închisă a pielii, dar eu sunt mulțumită.

Cocosolis Glow

Cocosolis Glow este produsul meu preferat de la acest brand. Îl ador pentru că are particule fine sclipici care arată foarte frumos pe corp și îi oferă o luminozitate plăcută. L-aș putea denumi mai bine un iluminator perfect. Se aplică ușor, hidratează perfect și mirosul este de vis. Miroase a alune prăjite sau cel puțin la asta mă duce pe mine cu gândul. Uleiul poate fi aplicat atât pe corp, cât și pe față. Am citit pe site-ul celor de la Notino că ajută la accelerarea procesului de bronzare. Până acum nu l-am folosit în combinație cu soarele, dar voi ține cont de această mențiune.

Un aspect foarte important de menționat este faptul că aceste produse ajută la accelerarea procesului de bronzare, dar aveți grijă să folosiți protecție solară. Aceste produse permit combinarea cu o cremă cu SPF și pentru a evita neplăcerile ar fi bine să țineți cont de această informație.

Cocosolis Monoi

Monoi l-am cumpărat pentru că am mai avut produse cu acest ingredient și mi-a plăcut enorm mirosul. Mirosul mă duce cu gândul la plajă și la vacanțe exotice. Mi se pare că este unul dintre produsele tropicale care te face să te gândești doar la mare și la plajă. Și acest ulei întărește intensitatea bronzului și promovează un bronz sănătos. Poate fi folosit cu brio în zilele de vară.

Uleiul este transparent și poate fi folosit cu ușurință. Se masează ușor și acesta intră în piele rapid. Mirosul este unul tropical și cred că asta îl face cu atât mai special. Acesta poate fi folosit atât pe față, cât și pe corp și are 110 ml.

Cocosolis SPF 50

Acesta este primul ulei cu factor de protecție. Sfatul meu este ca în momentul în care vă expuneți la soare să combinați oricare dintre uleiurile menționate mai sus împreună cu un SPF. Uleiurile de mai sus nu au încorporat factor de protecție și tocmai din acest motiv vin cu acest sfat. Eram extrem de curioasă de acest produs și de modul în care acesta se comportă pe piele și am fost plăcut impresionată. Uleiul se aplică cu o pompiță și de dozează puțin câte puțin în așa fel în care este imposibil să risipești produsul. Acesta este sub formă de ulei complet transparent. Intră rapid în piele și nu lasă pielea grasă sau lipicioasă ceea ce pentru mine este un mare plus. Nu are miros și asta îl face cu atât mai plăcut. Poate părea că este mai mare ca toate uleiurile menționate mai sus, dar el are doar 100 ml și poate fi folosit atât pe față, cât și pe corp.

Voi folosiți produse Cocosolis? Care este preferatul vostru?

Kamy

11 Comments

  1. Folosesc produse de protecție solară și am grijă să fie de calitate și cu SPF 50+.
    Cocosolis nu a folosit încă, dar nu e timpul trecut.

  2. Am si eu varianta SPF, dar inca nu am apucat sa o testez. Mai am si un ulei pentru vergeturi si unul pentru par de la Cocosolis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *