Odorizantele de cameră și inducerea stării de bine

Nu sunt cea mai romantica persoană. Consider că toate produsele de aromaterapie sunt destinate persoanelor mai sensibile. Până acum nu prea am folosit genul ăsta de produse, dar de aproape un an am început să le îndrăgesc și să investesc în această categorie de produse care până acum îmi lipsea cu desăvârșire. Totul a început în momentul în care am primit un difuzor cadou de la o prietenă. În felul ăsta am descoperit că în casă se împrăștie arome plăcute care îmi induc o stare de bine. Tot în acea perioadă mi-am luat și primele lumanari parfumate.

Difuzor de aromă cu ultrasunete și umidificator de aer

Multă vreme am tot suspinat după un difuzor. M-am bucurat teribil când l-am primit pentru că îmi doream și tot amânam o nouă achiziție. Iubesc faptul că acesta este foarte ușor de folosit și că poate acoperi o mare parte din apartament, împrăștiind o aromă plăcută. În plus, acesta este prevăzut cu temporizator. Tot ce am de făcut este să-l alimentez cu apă și uleiuri și timp de 2-3 ore oferă un miros plăcut întregii încăperi. Un alt mare avantaj al acestuia este faptul că are și umidificator.

Lumânările parfumate

Lumânările parfumate mă ajuta să mă relaxez în primul rând. Un alt aspect pentru care apelez la genul ăsta de produse pe perioada rece a anului este pentru că  împrăștie o aromă plăcută în casă. Eu am tot încercat diverse lumânări parfumate, dar m-am oprit la Air Wick Botanica. De data asta am ales varianta cu vanilie și magnolie. Mirosul este plăcut, nu este deloc deranjant și este exact ceea ce-mi place mie. Eu am inclus-o în ultima mea comandă pe Notino. A avut un preț bun și a ajuns într-o stare perfectă. Ea vine într-un ambalaj din sticlă, cu capac din metal și are un singur fitil. Dacă și voi iubiți lumânările parfumate atunci aceasta pare fi o variantă perfectă.

Difuzor electric Air Wick

Atunci când am plasat comanda pe Notino nu mă mai puteam opri din a alege tot felul de produse care să-mi parfumeze casa. Inițial mi-am dorit un odorizant cu bețe din bambus care se introduc în esență și oferă un miros plăcut și contant camerei. Vroiam ceva soft pentru a-l folosi în dormitor. Întâmplarea face ca în comandă să includ și un difuzor electric care este genial. Este acel produs care vine cu o mini rezervă și cu ștecher și se bagă în priză, iar el își face treaba.

Air Wick Botanica Island Rose & African Geranium cu miros de trandafiri este superb, dar absolut superb. L-am pus de câteva ore în priză și recunosc că m-am îndrăgostit. Miroase foarte bine și la fiecare intrare în cameră mă lovea acel miros plăcut. Pe cutie am văzut că este menționat faptul că poate fi folosit 100 de zile în condițiile în care este folosit 12 ore pe zi. Pe site am observat că pot fi cumpărate doar rezerve pentru aparat. Rezervele sunt la jumătate de preț și cred că voi apela destul de des la el, dat fiind faptul că îmi place atât de mult.

Voi folosiți odorizante de cameră? Care sunt preferatele voastre? Ce arome vă plac?

Kamy

10 Comments

  1. Ador lumanarile parfumate, le aprind aproape zilnic, ma relaxeaza si ma ajuta sa ma concentrez mai bine la ce am de facut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *