Elevator Shoes – moda pantofilor bărbătești

Pantofii bărbătești constituie baza unei ținute indiferent de stilul pe care acesta îl adoptă. Pantofii pot fi aleși în funcție de tendințe, de foarma piciorului sau de pantalonul pe care urmează să-l poarte. Încălțămintea bărbătească pot modifica în totalitate aspectul unei ținute. O ținută aparent banală poate fi scoasă din anonimat dacă facem alegerea potrivită în ceea ce privește încălțămintea.

Cum asortăm pantofii?

O femeie trebuie să asorteze geanta cu pantofii. Asta era o regulă aproape nescrisă acum ceva timp. Astăzi aș putea să spun că nu se mai ține cont de acest aspect neaparat. Poate fi încălcată această regulă și totul este în regulă. În ceea ce privește asortarea pantofilor bărbătești aș putea să spun că regula rămâne în picioare.

Pantofii bărbătești trebuiesc asortați OBLIGATORIU cu cureaua. Cureaua de costum este diferită față de cea de jeanși. Cea de costum este mult mai îngustă și cu un luciu aparte. Pe de altă parte, cureaua de la pantaloni se asortează cu cureaua de la ceas. În momentul în care bărbații optează pentru o pereche de pantofi de piele și o curea de calitate, este obligatoriu ca și cureaua de la ceas să fie la fel.

Elevator Shoes

Pantofii Oxford sunt cei mai cunoscuți

Acești pantofi reușesc să aducă un aer mai formal chiar și ținutelor casual și sunt potriviți pentru ocazii diverse. Poate fi vorba de întâlniri de afaceri, petreceri, cocktail party sau orice altă ocazie specială – cu o pereche de pantofi Oxford negri nu ai cum să dai greș. Modelul poate fi recunoscut ușor după ochiurile de șireturi foarte apropiate.

Pantofii Oxford oferă o eleganță aparte prin simpla lor purtate. Este absolut necesar să purtăm o pereche de șosete de culoare neagră. Nu este plăcut să se ridice prea mult pantalonul și să se vadă piciorul așa că este nevoie de o pereche de șosete negre de costum. Sunt modele speciale, subțiri și cu un model delicat care dau un plus de eleganță ținutei. Un pantof de genul are nevoie și de un costum pe măsură. Culoarea acestuia nu trebuie să fie în ton cu încălțămintea și se poate alege în funcție de tendințe sau chiar de gustul fiecăruia.

Tall Men shoes

Înălțimea tocului la pantofii bărbătești poate fi foarte importantă în alegerea perechii potrivite de pantofi. Tocmai din acest motiv la fiecare produs în parte sunt menționate aceste detalii pentru ca fiecare să se ghideze după acest aspect. Persoanele mai scunde preferă ca acest toc sau chiar și talpă să fie ușor mai înaltă. În felul ăsta câștigă câțiva centimetri care pot fi de un real ajutor.

Persoanele înalte nu sunt dornice ca grosimea tălpii să fie foarte mare. Din acest motiv, ei preferă o talpă subțire și finuță. Important este că pe site-ul Chamaripashoes.com găsim exact ceea ce avem nevoie.

Nici vedetele nu sunt neglijate și dacă vreți să purtați niște pantofi de vedetă, căutați pe site Tom Cruise Height. Poate că vă regăsiți în stilul lui.Mie mi se pare genială ideea și mi-aș dori să găsesc și un site cu încălțăminte pentru femei care să aibă atât de multe opțiuni.

Kamy

13 Comments

  1. Informatii extrem de pretioase pentru orice domn!
    Alegerea pantofilor perfecti niciodata nu va fi usoara!
    Multumim pentru recomandari!

  2. Acest gen de pantofi sunt foarte frumosi si eleganti. Eu ma uit de fiecare data la incaltamintea barbatilor pentru ca aceasta spune multe despre fiecare persoana in parte

  3. O femeie trebuie sa stie sa asorteze pantofii sotului ei, ca barbatii… nu prea le au cu astea. Unii da, dar multi nu sunt interesati sau nu au dezvoltat gustul asocierii culorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *