Care sunt cele mai bune moduri electronice pentru vape?

Țigările electronice avansate sau modurile electronice pentru vape sunt acele dispozitive care duc experiența văpatului către cel mai avansat nivel. Acestea trec testul calității și al durabilității și pot fi descrise ca acele dispozitive care îi oferă vaperului posibilitatea de a-și pune amprenta în ceea ce privește văpatul. Numele „Mod” vine de la faptul că țigara electronică standard a fost modificată pentru a îi fi oferite îmbunătățiri și caracteristici avansate. Iată cum funcționează un mod, ce oferă acesta diferit față de țigara electronică standard, dar și care sunt cele mai apreciate moduri electronice.

Mod-ul electronic vs. Țigara electronică

Modurile electronice se deosebesc de țigările electronice atât prin aspect cât și prin performanțe.

 • Mod-urile au un aspect masiv, dreptunghiular și sunt mult mai grele. Datorită acestor caracteristici, mod-urile au baterii mai performante care rezistă mult mai mult timp și pot să dețină mai mult e-lichid.
 • Datorită faptului că mecanismul folosit pentru încălzirea e-lichidului este unul mai puternic și mai performant, cantitatea de vapori produsă este mai bogată în comparație cu țigările electronice.
 • Dacă țigările electronice standard sunt potrivite chiar și pentru un nou intrat în lumea vapingului, mod-urile electronice sunt recomandate în special celor avansați. În cazul în care este în mâna unui novice, prin complexitatea lui un vaporizator avansat poate crea confuzii și poate îngreuna procesul de văpat. De asemenea, datorită puterii lor, în cazul în care este folosit neregulamentar sau dacă se alege un dozaj nepotrivit, poate provoca intoxicația cu nicotină, care poate cauza dureri de cap, greață sau amețeli.

Personalizarea mod-ului

Vaperii experimentați doresc uneori să își creeze mod-urile după bunul plac.

 • Unii pot găsi, spre exemplu, printre piesele pentru țigări electronice de la Voore.ro diferite tipuri de accesorii, dar și huse pentru a își proteja dispozitivele. Astfel, fiecare vaper poate jongla cu puterea mod-ului, își poate alege tipul de acumulatori folosiți sau poate modifica aspectul mod-ului folosit.
 • Alții însă preferă să meargă pe mâna specialiștilor în ceea ce privește mod-ul ideal, optând pentru un kit deja creat, cum ar fi Vaporesso GTX One. Acesta conține un mod și un atomizor performant și de o calitate superioară, o capsulă și un tub de sticlăa de schimb, un cablu USB și alte accesorii compatibile. În plus, acesta vine însoțit de un manual de utilizare.

Mod-uri renumite

Datorită ofertei extinse de mod-uri de pe piață cât și posibilității de a personaliza dispozitivul, fiecare vaper are, cu siguranță, mod-ul lui favorit. Cu toate acestea, există câteva mod-uri care ies în evidență prin caracterisiticile performante.

 • Mod-ul Vaporesso este realizat din oțel inoxidabil și aliaj cu zinc, are un acumulator cu o capacitate de 2000mAh și ecran de 0.96 Inch. Deține funcții de protecție împotriva scurtcircuitului și împotriva depășirii pragurilor rezistenței sau a temperaturii.
 • Mod-ul Boxer Squonk este realizat din oțel inoxidabil și ABS, are o sticluță de silicon cu o capacitate de 7ml, deține funcțiile de puff counter, timer și protecție, precum supraîncălzire, polaritate inversă sau atingerea unul nivel scăzut al acumulatorului.
 • Mod-ul Aegis X Geekvape atrage prin ecranul oled imens de 2.4 inch și prin faptul că este rezistent la apă, șocuri și praf. Pe lângă funcțiile de protecție și de puff counter, acesta are și funcția de control al temperaturii și de citire a rezistenței.

Mod-urile electronice oferă performanțe atât de ridicate pe care este puțin probabil să le întâlnească cineva la o țigară electronică standard. Fiind îmbunătățite pentru a permite vaperilor posibilitatea de a experimenta senzații unice și vapori spectaculoși, este de așteptat ca mod-urile să fie printre preferatele vaperilor cu experiență în acest domeniu.

Kamy

9 Comments

 1. Eu nu am fost niciodata atrasa nici de fumat si nici de vape insa intotdeauna am admirat oamenii care reusesc sa faca arta din fum. Informatiile sunt cu siguranta foarte utile pentru oameni care sunt pasionati de asa ceva

 2. Știu o colega care e atrasa de vape. O S ok recomand și ei articolul. Eu m-am lăsat de fumat din motive medicale și nu am de gând sa ma apuc de nimic asemănător.

 3. Niciodată nu m-am omorât după vape. Fumez ocazional țigări normale, însă știu că nu sunt deloc sănătoase și nu recomand nimănui să se apuce de fumat 😀

 4. Eu nu sunt si nu am fost fumătoare însă dacă as fi, clar le-as alege in locul țigărilor. Un articol tare util, mulțumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *