Cum să ai ochii mai puțin obosiți

Timpul alocat somnului este tot mai mic. Cearcănele își fac apariția după două, trei nopți nedormite corespunzător. Mi-aș dori să pot să dormi mai mult doar că, de cele mai multe ori, acest aspect nu ține de mine. Nu reușesc să dorm cele 8 ore de somn pe noapte și din acest motiv încerc să apelez la mici trucuri. Uneori o masca pentru ochi poate face minuni.

Folosesc creme de ochi reci cu bilă metalică

Încerc să am grijă de tenul meu cât pot eu de bine. Dacă somnul nu este prezent atât de mult cât ar fi trebuit, atunci la creme și la ritualul meu de skin care nu renunț. De fiecare dată îmi încep ziua cu un spumant de față și cu multă apă rece. În felul ăsta îndepărtez toate impuritățile și mă trezesc instant. Prima cremă pe care o folosesc este cea de ochi. M-am obișnuit să-mi țin o parte dintre cosmetice în frigider, iar aceasta acolo stă. Dacă analizați etichetele măștilor de mai jos vedeți că acest aspect este menționat și pe ele. În plus, folosesc o cremă de ochi care are o bilă metalică și asta îmi place mult de tot. Mi se pare că plăcerea este mult mai bine, ochii reacționează bine la senzația de rece și sunt chiar încântată de idee.

Măști de ochi Garnier

Seara este momentul meu de răsfăț pentru că atunci am timp să-mi fac cam toate plăcerile. De cel puțin două ori pe săptămână îmi aplic măști pe față, dar am grijă să folosesc și produse speciale pentru ochi. Printre acestea, patch-urile de la Garnier mi se par geniale. Îmi place mult senzația de relaxare și răsfăț pe care mi-o oferă și tocmai din acest motiv apelez la ele. Sunt extrem de accesibile și pentru un plus de relaxare le păstrez în frigider pentru că acea senzație de rece îmi place foarte mult.

Masca înviorătoare pentru ochi Garnier oferă zonei ochilor o hidratare perfectă, eliberând-o de cearcăne. În câteva clipe, privirea devine mai luminoasă și mai odihnită. Aveți încredere în efectele sucului de portocale și ale acidului hialuronic. Combinația de ingrediente este perfectă pentru un plus de hidratare. În doar 15 minute zona ochilor arată mult mai bine, iar prețul unei astfel de măști este mic comparativ cu rezultatele pe care acestea le oferă.

Masca pentru ochi, cu efect de netezire Garnier ajută foarte mult pielea din zona ochilor datorită hidratării pe care o oferă și fermității. Aceasta este prima armă atunci când descoperiți primele semne de îmbătrânire, deoarece masca va netezi liniile fine și va conferi zonei din jurul ochilor un aspect ferm. Diferența va fi vizibilă în doar 15 minute, dar și prin aplicări repetate și regulate. Eu îmi aplic genul ăsta de cremă cel puțin o dată pe săptămână. Sunt mulțumită de rezultate și cred că nu mă voi opri aici.

Voi la ce măști apelați? Folosiți produse speciale pentru ochi? Ce recomandări aveți pentru mine?

 

 

Kamy

11 Comments

  1. Folosesc in fiecare zi crema de ochi si cam atat…oricum am cearcane ereditare si mare lucru nu le pot face, culoarea lor maro nu se schimba…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *