Cum mi-a schimbat viața epilatorul meu IPL Philips Lumea

În urmă cu aproape 6 luni am decis să-mi cumpăr un epilator IPL. Trebuie să recunosc că am studiat foarte mult piața, dar am citit și foarte multe păreri ale persoanelor care folosiseră deja un astfel de produs. Am făcut asta pentru că investiția era una destul de mare și nu vroiam să achiziționez un produs care nu este eficient. Am urmărit chiar și tutoriale ale fetelor pentru a vedea exact și cum se folosește acesta. Într-un final m-am decis că trebuie să-mi achiziționez un Philips Lumea.

Decizia de a-mi achiziționa un Philips Lumea

Eu am achiziționat un Phillips Lumea Advanced pentru că acest IPL a fost cel mai frecvent întâlnit pe toate site-urile unde m-am uitat, dar să știți că am mai văzut la fete și multe alte modele. Nu am vrut să risc așa că m-am bucurat când am văzut că pe Notino au multe modele de acest gen și mi-am luat un Philips. Vă asigur că nu are rost să cheltuiți bani în plus pentru a lua unul fără fir. Timpul alocat epilării este unul relativ scurt și acest mic detaliu nu este un inconvenient. Comanda mea a ajuns comanda foarte repede. Și m-am pus pe studiat cartea. Chiar dacă ea este destul de stufoasă am să vă menționez eu concluziile pe care le-am tras.

Cum se folosește Philips Lumea

Philips Lumea este foarte ușor de folosit. Eu aveam ceva temeri că nu mă voi descurca și că va fi destul de dificil de folosit. Pentru că am făcut și epilare definitivă în salon pot să fac ceva diferențe. Dacă acolo era nevoie doar de lamă pentru a funcționa metoda, la Philips lumea părul poate fi tuns, ras, epilat, etc. nu contează metoda prin care îndepărtăm părul înainte de folosirea IPL-ului. Înainte de utilizarea acestuia ar fi de preferat să folosiți aplicația pentru telefon aferentă acestui aparat în care vă sunt prezentate zonele pe care acestea urmează să folosiți aparatul și în funcție de asta vă va programa pentru următoarea epilare, vă va anunța cu o zi înainte de ședința propriu zisă și vă oferă și câteva informații în funcție de zonele pe care le faceți.

IPL-ul se bagă în priză, se pornește prin simpla apăsare a butonului și apoi setăm intensitatea pulsațiilor. Mie mi-a fost ușor teamă și la început am folosit nivelul 2 pentru că vroiam să văd cum se simte. M-am speriat ușor la început de impuls, dar m-am obișnuit rapid. L-am folosit ulterior și la intensitate mai mare și nu am avut niciun fel de probleme.

Rezultate obținute

Aș putea să spun că am văzut ceva schimbări încă de la prima ședință. De la a doua ședință se vedea clar cum erau zone în care nu mai creștea părul, dar și zone în care creștea și îl puteam smulge pur și simplu cu degetele. În funcție de zonele pe care le folosim trebuie să facem minim 6 ședințe sau până când scăpăm definitiv de pilozități. Unele zone au nevoie de mai multe ședințe și altele mai puține.

Aparatul se ține perfect lipit pe piele și de preferat ar fi să fie perpendicular. În momentul în care aparatul este fixat corect se aprinde un led alb în spatele aparatului. Abia după  asta putem apăsa pe buton ca să dea o pulsație. Ar fi de preferat să nu dăm în același loc și să dăm din loc în loc pentru a acoperi întreaga suprafață. Vă asigur că întregul procedeu nu durează mult și că rezolvați rapid. Ar fi de preferat să țineți cont de programările făcute din aplicație pentru ca rezultatele să fie unele dintre cele mai bune.

Ce părere aveți de epilarea cu IPL? Vă încântă să vă faceți și voi sau v-ați făcut deja?

Kamy

6 Comments

  1. Imi place acest epilator si la un moment dat chiar am vrut sa il cumpar si eu dar intre timp am apelat la epilarea definitiva cu laser si am aflat ca sunt mult mai multe beneficii.

  2. Mi-am tot propus să-mi iau un epilator mai profesionist, dar nu am reușit până acum. Nu știam ce să aleg, spre ce să mă îndrept, dar acum cred că mă pot folosi de informațiile tale pentru o decizie corectă.
    Mulțumesc”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *