Dor de vară și ținute de toamnă

Aș putea să spun că toamna m-a luat ușor pe nepregătite. Chiar dacă schimbările sunt normale pentru perioada asta … mie nu-mi place deloc. Nu-mi place frigul ăsta care s-a instalat, nu-mi place că ziua este mult mai scurtă și nici vremea asta întunecată nu-mi dă o stare prea bună. Oricum ar fi, trebuie să mă acomodez. Sunt schimbări normale care se petrec an de an și va trebui să mă obișnuiesc. Pentru asta am zis că mă pregătesc cu lumânări parfumate, filme bune și sesiuni de shopping.

Noi cumpărături pe Femmeluxe

În ultimul timp nici de poze n-am avut timp chiar dacă vremea a fost permisivă din acest punct de vedere. Când era soare și frumos aveam diverse activități și când era vremea mai întunecată mă gândeam că ar fi fost frumos să fie cald să pot face niște poze. Oricum ar fi, vă previn din start că am făcut pozele tot în casă. Mi-a fost mai comod așa și cred că acestea sunt unele dintre cele mai reușite poze pe care eu le-am făcut în casă. Trecând peste aceste aspect am să vă povestesc despre fiecare produs ales. Mai exact, vreau să vă spun ce așteptări aveam și cum sunt ele în realitate.

Ținută de casă sau compleu 2 piese – Co ord sets

Aproape că nu știu cum să intitulez această piesă vestimentară. Când am remarcat acest set pe site am fost atrasă în primul rând de culoare. Nu cred că am nimic atât de roșu, atât de catifelat, dar nicio bluză atât de scurtă. Eu am luat aceste haine de pe Femmeluxe și pe site setul era frumos prezentat și aș putea să spun că realitatea s-a reflectat și în produsul ales. Am fost mulțumită de ceea ce am primit deși mă și gândeam că nu voi putea ieși afară într-o astfel de ținută. Încep cu pantalonii care îmi plac enorm de mult. Materialul este plăcut la atingere și sunt ușor elastici. Sunt ușor de îmbrăcat, urmează ușor linia corpului și sunt foarte relaxanți. Bluza este din aceea scurtă. Eu evit genul ăsta de produse și mă mir și eu de această alegere. Pentru a mă simți mai confortabil am purtat un maieu negru care s-a văzut frumos și cred că dacă n-aș fi menționat nu vă dădeați seama.

Nu pot să vă mint. Îmi place mult tot acest set, se așează frumos, este confortabil, dar cred că mă voi rezuma în a-l purta strict prin casă. Nu mă văd ieșind afară așa. Deși, surprinzător, mi se pare că acest model mă avantajează. Poate că sunt persoane mai îndrăznețe ca mine …. Cred că în următoarea comandă includ un trening gri – grey loungewear.

Rochie midi – Bodycon midi dress

Am făcut o pasiune pentru rochiile midi. Îmi plac pentru că mi se par puțin mai serioase și că mi se potrivesc ca și stil vestimentar. Nu pot să spun că aș zice nu unei fuste sau rochii cu lungimi ceva mai scurte, dar le prefer pe acestea. Rochia aceasta are câteva detalii care m-au cucerit și care mi-au plăcut mult. Printre punctele forte ale acesteia aș putea să spun și faptul că am un umăr hol. Mi se pare un element suficient de sexy pentru o femeie care vrea să se afirme. Un alt plus ar fi faptul că are ceva încrețituri pe lateralul acesteia și nu vine tocmai perfect n zona abdomenului. În felul ăsta favorizează unei ușoare burtici pentru că iese foarte ușor în evidență. Materialul este dublat și pe interior și nu este chiar subțire. Este o rochiță drăgălașă, potrivită pentru un eveniment sau o ieșire ceva mai specială.

Pantaloni din imitație de piele

Eu mai am pantaloni din piele de la Femmeluxe și aceia mi se pare că au un material ceva mai grosuț. Varianta aceasta este una destul de subțire, ușor elastică care se așează frumos, dar mă cam țin puțin. Mi-am ales mărimea 6, la fel ca la toate celelalte haine, dar cred că pentru acest model mergea o mărime mai mare. Nu știu dacă îi voi păstra tocmai din acest motiv pentru că nu vreau să port ceva care îmi oferă un real disconfort.

Ce părere aveți de alegerile mele?

Kamy

9 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *