Bronz intens și rapid cu spuma autobronzantă de la St. Moriz

Vara toată lumea se gândește la un bronz frumos și uniform.Din păcate soarele nu mai este chiar atât de prietenos cu pielea și ne este teamă să ne expunem fără produse cu factor de protecție. De preferat ar fi să folosim un SPF cât mai mare pe perioada verii pentru că soarele este foarte puternic. Chiar dacă oscilăm între SPF 50 și SPF 30, nu trebuie ignorată această etapă. Nu uitați să reaplicați contant pentru că multe creme nu mai sunt eficiente după ce ieșim din apă sau după câteva ore de la aplicare.

Bronz intens și rapid cu minim de efort

Îmi este foarte teamă să ies cu pete sau ca autobronzantul să nu se prindă uniform. De-a lungul timpului am încercat tot felul de produse mai mult sau mai puțin bune. Cele cu aplicare constantă care intensifică culoarea pielii pe măsura aplicării acestora sunt cele mai cunoscute. Eu vroiam ceva eficient cu care să nu mă chinui foarte mult și am descoperit acest autobronzant spuma de la ST. Moriz la una din vloggerițele pe care le urmăream la un moment dat. M-a convins că este ușor de aplicat, dar că se prinde ușor și frumos. Cu alte cuvinte pot să spun că este cea mai bună crema autobronzantă.

Eu l-am achiziționat online de pe Notino la un preț chiar bun și am ales și mănușa ST. Moriz Self tanning specială pentru că de fiecare dată mă pătam pe mână și este chiar neplăcut să stau cu mâinile murdare câteva zile până se duc urmele. De preferat să aplicați produsul în baie ca să evitați să împrăștiați prin casă și să murdăriți ceva. Se uniformizează frumos pe corp și apoi se lasă pe corp câteva ore să acționeze. De preferat să folosiți haine de casă după aplicare pentru că se transferă foarte ușor după ce este proaspăt aplicat. Eu îl aplic înainte de culcare, dimineața fac duș și bag totul la spălat pentru că nu se pătează. După ce fac duș rămâne la locul lui și bronzul este unul natural și cu o nuanță plăcută.

Spuma autobronzantă St. Moriz Self Tanning are un miros foarte plăcut față de orice alt produs de genul pe care l-am mai încercat. Îmi place mult cum arată pe piele, dar și cum se duce de pe corp. Eu  am ales nuanța Medium pentru că eu am pielea ușor măslinie și îmi doream să se vadă măcar puțin pe piele. Am evitat zona feței. Am preferat să mă dau cu un fond de ten ceva mai închis sau să-mi conturez tenul decât să aplic pe ten. L-am aplicat inclusiv pe gât.

Voi folosiți produse autobronzante? Care sunt produsele care vă plac? Ați folosit ceva ST. Moriz?

Kamy

16 Comments

  1. Autobronzantul este pentru doamnele cu tenul prea palid, zic eu. Mie nu-mi sta bine cu asa ceva, si nici bronzata nu ma prinde. Daca incalc recomandarea medicului sa nu fac plaja (am o anumita conditie de sanatate care-mi interzice plaja de peste 25 de ani de-acum), imi acopar fata intotdeauna.

  2. Nu am prea folosit autobronzante la viata mea dar acesta pare un produs tare bun! Abia aștept sa vad cum arata aplicat pe corp!

  3. Mie intodeauna mi-a fost frica de astfel de produse. Am pielea foarte alba. Dar avand in vedere ca ma bronjez tare greu si de obicei ma ard si dupa 10 min probabil o sa incerc si eu.

  4. Nu am folosit niciodată autobronzante ,dar pare a fi un produs bun din cum l-ai prezentat .

  5. Nu folosesc autobronzante pentru ca imi e frica sa nu arat ca o zebra sau ca un morcov cum a patit vara-mea vara trecuta. 🙂

  6. Cred ca prima si singura data cand am incercat sa folosesc autobronzant a fost in liceu. Nu a iesit prea bine pentru ca sunt foarte alba si nu am mai incercat de atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *