Pantofi la modă în orice sezon

Pantofii sunt nelipsiți din garderoba oricărei femei. În primul rând pantofii clasici sunt nelipsiți și apoi mai apar și modelele care sunt în tendințe, dar care au șanse mari să se demodeze. Consider că este bine să cumpărăm și pantofii în tendințe doar că trebuie să analizăm suficient de bine produsele pentru că există posibilitatea să-i luăm și să nu-i putem purta foarte mult timp. Cu alte cuvinte, nu ne putem bucura suficient de mult timp de ei. Tocmai din acest motiv vreau să vă arăt câteva perechi de pantofi care nu se demodează.

Pantofii stiletto perfecți – Perfect Stiletto Heels

Pantofii stiletto sunt un must have. Avem mereu de o astfel de pereche de pantofi pentru că de la ei pornește toată eleganța și finețea unei femei. Nu trebuie să aibă tocul de 12 cm, dar o pereche de pantofi cu un toc de 10 cm ar putea fi exact ceea ce avem nevoie. Sunt potriviți în tot felul de combinații. Pot fi purtați la fuste, rochii, pantaloni sau chiar jeanși și pot duce ținuta într-o cu totul altă direcție. O pereche de pantofi emană eleganță începând din vârful degetelor.

Pantofi stiletto galbeni

Consider că o pereche de pantofi negri merg în tot felul de combinații. Aceștia sunt ușor de asortat și la o ținută ceva mai colorată, dar și la o ținută uni. Sunt pantofii care nu-mi lipsesc și la care apelez de fiecare dată atunci când sunt în pană de idei. În aceeași măsură mă orientez și către pantofii galbeni. Iubesc galbenul, dar doar în această combinație. Dacă stau bine și mă gândesc nu cred că am vreo piesă vestimentară galbenă, dar încălțămintea galbenă este absolut perfectă. Îmi place să combin pantofii stiletto galbeni chiar și la un black outfit pentru că am impresia că tot outfit-ul este și mai bine pus în evidență. Se văd foarte, dar foarte bine și îmi lasă impresia că atrag frumos atenția asupra lor. Pe site-urile românești acest model este tot mai rar sau stocurile se epuizează într-un ritm alert. Nu înțeleg de ce nu găsim pantofi în această culoare. Eu am suferit foarte mult că niciodată nu-mi găseam mărimea potrivită și cu atât mai puțin la modelele pe care eu le preferam. Milanoo este o opțiune foarte bună atunci când vine vorba despre pantofi frumoși și prețuri accesibile.

Pantofi cu toc decupați – High Heels

Pantofii decupați sunt în topul preferințelor mele. Aceștia pot fi purtați și în perioadele mai calde și mi se par eleganți și foarte sexy. Sunt momente în care orice femeie întinde mâna spre roșu. Roșu este o culoare frumoasă, caldă și foarte apreciată. Pantofii sunt ușor de asortat într-o ținută basic sau chiar elegantă. Cred că sunt potriviți pentru a putea să pună în evidență pe oricine. Cel mai mult am apreciat faptul că mărimile sunt într-o mare varietate.

Pantofi animal print

Încă o pereche de pantofi care ar putea fi la modă o bună perioadă de timp de acum încolo este și aceasta.Acești pantofi pot fi încadrați în categoria animal print cu mici accente de culoare. Trebuie să recunosc că îmi plac foarte mult și m-aș simți tare bine cu o astfel de pereche de pantofi în picioare.

Vă plac pantofii stiletto? Care dintre cele 3 modele alese de mine vă place cel mai mult?

Kamy

12 Comments

  1. Păi, e cam greu să aleg o singură pereche! 🙂
    Mi-ar plăcea să le am pe toate cele trei perechi de pantofi stiletto, deoarece îi pot asorta mai multor ținute.

  2. Dintre cele trei perechi, i-as alege pe cei rosii. Imi place culoarea si faptul ca sunt prinsi de picior printr-o bareta chiar daca efectul vizual de alungire a apiciorului este cumva taiat de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *