Mai folosesc bărbații brici pentru îngrijirea bărbii?

Barba este simbolul masculinității. Fie că ai nevoie să o stilizezi sau vrei s-o îndepărtezi, un brici te ajută să faci acest aspect cu ușurință. Evident că pentru a lucra cu el ai nevoie și de ceva mai multă îndemânare. Am să bifez toate aspectele importante în folosirea corectă a unui brici.

Cum alegi un brici?

Nu toată lumea este expertă în alegerea celui mai bun brici. Important este ca materialul din care este confecționat să fie de bună calitate pentru ca acesta să reziste pentru o perioadă lungă de timp. Trebuie să verificăm și forma, dar și dimensiunea mânerului. Acesta trebuie să fie de dimensiuni medii și forma perfectă pentru a-l putea ține cu ușurință.

Stilizarea bărbii

Barba a devenit cel mai mare trend din ultimii ani în rândul bărbaților. Se poartă și pentru asta este nevoie să fie cât mai îngrijită. Nu trebuie lăsată să crească la întâmplare. Trebuie să o păstram cât mai îngrijită, fără fire rebele sau să stea într-un mod dezordonat. Îngrijirea bărbii este costisitoare.

Costurile nu sunt tocmai mici și vizita la un Barber Shop te poate costa destul de mult. Chiar dacă nu ești un expert în aranjarea acesteia cred că poți lua lecții și să-ți faci singur acasă o mare parte din ritualul de îngrijire. Cu ajutorul unui brici, a unei mașini de tuns sau chiar a unei mașini speciale, îți poți aranja barba astfel încât ea să poată arăta perfect. Briciul nu este greu de folosit doar că ai nevoie de puțin antrenament. Cu ajutorul unor tutoriale sau chiar cu mici încercați poți exersa pe barba ta să vezi cât de bine te poți descurca. Acesta folosește la bază banalele lame de ras. Riscurile sunt mari, dar cu puțin exercițiu și antrenament reușim să scăpăm de tăieturi și alte neplăceri.

Eu am ales varianta de pe Trendhim. Aici se găsesc foarte multe accesorii pentru bărbați. Găsiți aici ceasuri, ochelari, brățări sau tot felul de accesorii moderne la care apelează bărbații. Dintre toate eu mi-am îndreptat atenția către un brici pentru ca îmi este util. Acum voi este posibil să aveți preferințe. Puteți arunca un ochi pe site-ul lor să vedeți exact. Coletul ajunge foarte repede prin curier.

Ce părere aveți despre bărbații cu barbă? Vi se par mai masculini bărbații cu barbă?

Kamy

8 Comments

  1. La bunicul cred ca am vazut si eu. Al meu foloseste aparat de ras profi de la Babyliss, dar era interesanta si varianta asta.

  2. Ooo, de la bunicul nu am mai văzut un brici.
    Chiar nu știam că sunt bărbați care mai folosesc briciul.
    Arată tare bine, într-adevăr! Cred că va trebui să testez dacă l-aș putea oferi cadou. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *