Șosete fără cusături de la Laboratorul de șosete

Șosetele sunt un must have. Nu trebuie neaparat să ne placă, dar avem nevoie de ele. Cam asta s-a întâmplat atunci când m-am orientat către laboratorul de șosete. Mereu întâmpin probleme în ceea ce privește găsirea perechii de șosete. Mereu se pierd, se rătăcesc și dacă printr-o minune ajung amândouă în cuva mașinii de spălat sunt șanse mari ca și de aici să dispară. De multe ori m-am gândit că acestea se duc undeva într-un loc anume din mașina de spălat. Pentru acest aspect chiar nu am explicații.

Cutia minune cu șosete

Într-una din zilele în care nu găseam nicio pereche de șosete completă și cele de care eu mă loveam nu-mi plăceau, am dat peste cutia minune de laboratorul de sosete. Trebuie să recunosc că am fost atrasă de faptul că primeam 30 de perechi de șosete la un preț bun și transportul era gratis. În felul ăsta urma să am tot felul de modele și culori în același pachet. Mă puteam folosi oricând de ele și mă puteam asorta fără probleme. După ce am analizat puțin oferta celor de la Laboratorul de șosete am văzut că aceste șosete nu au cusături și sunt din bumbac pieptănat. Mi s-a părut foarte interesantă ideea.

Sunt convinsă că măcar o data-n viață ați fost deranjați de acea cusătură care vine cumva deasupra unghiei. O atenție deosebită îi este acordată chiar și ambalajului care este frumos, elegant și personalizat. Nu pot să vă mint și vă spun că o folosesc pe post de cutie de șosete și mai toate perechile mele își fac veacul acolo. Calitatea este vizibilă, materialul plăcut la atingere și modelele m-au cucerit. Piciorul nu transpiră și nici nu le simți în picioare. Ilie Pană este unul dintre dezvoltatorii acestui concept și trebuie să-l felicit pentru idee și curaj. În plus, el a făcut următorul pas și și-a deschis un nou business care se numește Farmacia de detergent. Am primit și eu o sticluță din acest detergent și mi-a plăcut mult cum se comportă acesta. Sunt una dintre persoanele care încurajează afacerile românești și ideile creative pe care unele persoane le pot avea

Vă încântă ideea de a purta șosete fără cusături? Și voi rătăciți frecvent perechea șosetelor?

Kamy

15 Comments

  1. Îmi place cutiile de la Laboratorul de șosete și, mi-ai amintit cu articolul tău, că am nevoie de șosete noi. Voi da o comandă de îndată.
    Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *