Martie – luna cadourilor

Luna cadourilor să fie oare decembrie și martie?! Dacă gândesc din punctul de vedere al unei femei, atunci clar luna martie este câștigătoare. Cele 2 sărbători mari de pe 1 și 8 martie fac ca orice femeie să fie fericită, iubită și apreciată. Îmi este greu să cred că sunt femei care nu primesc măcar o floare, un mărțișor sau o mică atenție. Parcă îmi crește sufletul de bucurie când văd forfota din jurul tarabelor de mărțișoare, forfotele albinelor care se plimbă în jurul zambilelor frumos mirositoare și soarele care începe să te mângâie ușor.

Eu am tot bântuit zilele astea magazinele de profil în căutarea cadourilor perfecte și parcă nimic nu mă mulțumea. Extrem de multă agitație și parcă nu găseam ceea ce-mi doream. Am impresia că lumea a dat buzna în tot ceea ce înseamnă chilipiruri și au golit magazinele. Eu chiar m-am trezit pe ultima sută de metri să merg la cumpărături și am rămas surprinsă. Am zis că voi apela la magazinul online Gift Express – un magazin specializat în alegerea celor mai inspirate și frumoase cadouri.

Cadouri grupate pe categorii

Iubesc site-urile frumos structurate care te ajută s faci rapid o alegere potrivită. Cadourile tematice sunt de un real folos pentru că îți pot sugera lucruri utile la care nici măcar nu te-ai gândit. În felul ăsta timpul alocat căutării scade considerabil. În plus, este mult mai ușor și mai confortabil să poți să faci alegeri online. Cu toată nebunia care este acum în lume cred că ne putem feri în felul ăsta de toate neplăcerile.

Cadourile de la Giftexpress vin perfect ambalate și structurate în așa fel încât să fie dăruite. Nu mai au nevoie de nimic.  În grupa de cadouri de 1-8 martie sunt mai mult cadouri pentru femei sau cadouri de care se pot bucura ambii parteneri.

În cazul în care voi aveți deja planurile făcute pentru 8 martie și cadourile stabilite, vă propun câteva idei de cadouri de paște de la Giftexpress. Ei deja au stabilit cadourile care urmează a fi dăruite de paște și mi-au plăcut foarte mult propunerile. Marea majoritate a coșurilor sunt bogate și frumos organizate. Cred că pot mulțumi până și cea mai mofturoasă persoană.

Voi ce planuri aveți pentru 8 martie? Cum vi se par coșurile cadou pregătite pentru paște?

Kamy

16 Comments

  1. Sunt foarte frumoase seturile… Eu stsu acasă cu băieții… O primăvară minunata îți doresc draga mea

  2. Foarte frumoase aceste coșuri cadou ,chiar sunt super faine și oricui i-ar plăcea un așa cadou .

  3. Mie îmi plac foarte mult coșurile cadou. De 8 martie doresc să mă relaxez singură, poate stă soțul cu cei mici.

  4. Mie de 8 martie imi place sa ofer un buchet de flori. Mi se pare cea mai potrivita zi pentru asta, dar sunt faine si optiunile pe care ni le-ai enumerat, sunt complementare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *