Euforia cadourilor de Crăciun în prag de Black Friday

Perioada asta este dedicată reducerilor. În mod normal, Black Friday este perioada cu cele mai mari reduceri. Acum este momentul perfect să vă pregătiți cadourile de Crăciun pentru cei dragi. Notino este unul din site-urile care se aliniază acestui trend și careva avea reduceri până pe 29 noiembrie. Evident că am câteva produse pe care mi le doresc, dar în același timp vreau să vă recomand câteva produse.

Cele mai potrivite cadouri pentru femei și bărbați

Fiecare persoană încearcă să facă cel mai potrivit cadou pentru a aduce bucurie în suflet, dar și pe chipul celui care urmează să primească cadourile. Eu am ajuns la concluzia că un parfum bun ar putea pica la fix. Indiferent cât de pretențioasă este o persoană, un parfum cu un miros mai puțin pretențios este potrivit oricărui tip de personalitate. Când vorbim de parfumuri evident că acestea pot fi mai scumpe sau mai ieftine în funcție de buget. Vreau să vă ofer câteva idei de cadouri de Crăciun care sunt perfecte chiar și pentru cele mai pretențioase persoane.

În cazul parfumurilor pentru femei am mai multe recomandări care mie îmi plac și care pot fi incluse în această listă. Câteva exemple ar fi: Lancôme – Trésor, La vie este Belle, Pôeme; Yves Saint Laurent – Black Opium, Armani – Si sau Paco Rabanne – Lady Million. Iubesc parmurile de la Lancôme  doar că acestea sunt puțin mai scumpe și nu sunt pentru toate buzunarele. În funcție de persoana căreuia urmează să-l dăruiți știți dacă bugetul vă permite un parfum mai scump sau mergeți pe o variantă mai comună și puțin mai ieftină. Tocmai din acest motiv eu vă recomand Paco Rabanne – Lady Million care este un parfum plăcut, persistent, cu un miros floral, ușor fructat. În ciuda faptului că are un miros floral, nu pot să-l asociez neaparat cu anotimpurile călduroase.

Când vine vorba despre cadouri pentru bărbați, nu pot să spun că sunt foarte inspirată. Merg pe clasic pentru că îmi este greu să aleg. Variantele clasice de portofel, curea sau cămașă parcă sunt învechite. Un parfum poate fi mult mai potrivit așa că prefer să merg pe această categorie. Câteva exemple de parfumuri pentru bărbați ar fi: Armani – Code, Yves Saint Laurent – Y, Paco Rabanne – Invictus Legend, Jean Paul GaultierLe Beau sau Carolina Herrera – 212 Men Sexy. Povestea parfumului Carolina Herrera – 212 Men Sexy a fost foarte interesantă. Pe scurt, trebuia să-i cumpăr un parfum soțului și căutam recomandări ca să merg cumva la sigur. Am găsit acest parfum și i l-am cumpărat fără a ști mare lucru despre el în afară de recomandări. L-am cumpărat și mirosul a fost foarte plăcut și interesant doar că soțul meu nu credea atât de mult în el până când a fost întrebat de câteva ori numele parfumului și așa a realizat că este un parfum chiar bun. Abia după aprecierile prietenilor a început să-l folosească zilnic, iar în momentul de față mai are foarte puțin în sticluță.

Voi ce parfumuri preferate aveți? Ați pregătit cadourile pentru Crăciun?

Kamy

11 Comments

  1. Si eu ma gandeam sa profit luna aceasta de reduceri si sa iau o parte din cadouri.
    Ador cum miroase Lady Milion, dar isi schimba grav mirosul in contact cu pielea.

  2. Recunosc că am cumpărat și eu deja cadouri de Crăciun de Black Friday și sunt super încântată. Încă mai au unele magazine Black Friday, deci mai e loc de cadouri. Mulțumim pentru recomandare!

  3. Am un mic wishlist Notino, dar nu am reușit sa Plasez nicio comanda de BF, vad perioada asta care vine.

  4. Oh, ce mult îmi place perioada asta când încep să aleg cadouri!
    Sigur că Notino este una dintre cele cele mai bune opţiuni şi nu va fi ocolit.
    Am liste, ştiu ce vreau, cu bugetul trebuie să mai lucrez! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *