NYX – magia produselor profesionale

NYX este unul dintre brandurile extrem de cunoscute care comercializează produse profesionale și a căror prețuri mi se par destul de bune. Despre acest brand am tot auzit încă de acum câțiva ani. Produsele lor fiind foarte lăudate și apreciate și când vezi toate aceste laude la adresa lor inevitabil îți dorești să le încerci și tu. Deocamdată nu am decât un tuș de la ei, dar intenționez să-mi lărgesc colecția de produse cosmetice. Oricum ar fi, sunt mereu pe oferta curenta disponibile pe Notino pentru că sunt șanse mari ca la achiziționarea anumitor produse să primesc diverse cadouri.

Tuș negru NYX

Îmi doream de foarte mult timp un tuș de ochi negru care să nu migreze după câteva ore. Trebuie să recunosc că am încercat fel de fel de branduri și produse până să ajung la acesta. Nu vreau să spun că acesta este cel mai bun de pe piață că nu am încercat chiar atât de multe produse, dar este cel tușla care m-am oprit eu pentru că mă satisface pe deplin. De obicei eu apelam la tușurile de tip cariocă pentru că mi se părea că-mi oferă o precizie mai bună. Acest tus NYX are vârful subțire, dar care este foarte stabil și cu ajutorul căruia reușesc să-mi trasez linii de tuș mai fine sau mai groase fără ca vârful să se îndoaie și să mă pună în dificultate. Nu sunt eu cea mai expertă, dar cu ajutorul lui reușesc să-mi fac cele mai drăguțe codițe la ochi. Produsul este rezistent la apă și mă gândesc că acesta este unul dintre motivele care-l fac să nu se întindă sau să se șteargă pe parcursul zilei.

Intenționez să încerc și alte produse de la NYX pentru că mi-au stârnit curiozitatea și mi-am făcut o listă cu câteva produse pe care îmi doresc să le încerc în perioada următoare.

NYX Professional Makeup Ultimate Shadow

Aceasta este o paletă de farduri care poate fi găsită pe Notino în 6 combinații. Sunt palete atât pentru persoanele care adoptă un machiaj mai îndrăzneț, dar care vine și în nuanțe mai clasice pentru persoanele care vor ceva mai clasic. Oricât de des v-ați machiaj o astfel de paletă ajunge pentru foarte mult timp. Mai obișnuit să nu mai fac stive de palete și să-mi aleg o paletă și bună. Îmi aleg ceva cu ajutorul căruia să-mi pot crea acel gen de machiaj pe care mi-l fac în mod normal.

NYX Professional Makeup Pore Filler

Pore Filler este o bază de machiaj foarte lăudată. Am început să folosesc bază de machiaj pentru că machiajul chiar rezistă mult mai bine și arată mai frumos. Chiar am impresia că-i oferă o luminozitate aparte. Această bază de machiaj am vazut-o la multe persoane care realizează machiaj profesional și mă gândesc că este chiar eficientă.

NYX Professional Makeup Matte Lipstick

Am început să îndrăgesc rujurile mate clasice, iar acesta mi se pare că arată bine și amabaljul este foarte drăguț. Un ruj de acest gen rezistă foarte bine și chiar merită să încerc și eu rujuri NYX.

Cam astea ar fi dorințele mele și aș fi curioasă să-mi spuneți dacă aveți vreo recomandare NYX pentru mine. Chiar îmi doresc să descopăr mai multe produse de la acest brand

Kamy

19 Comments

  1. Am primit și eu ceva de la Nix, un creion pentru ochi și a fost oky. În ret, nu am încercat nimic dar există un început în toate. Mă tentează rujul 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *