Evenimentele corporate din preajma sărbătorilor, animate de barul mobil de la BarBlade

După cum e normal, la fiecare sfârșit de an calendaristic se cuvine ca diversele companii și business-uri care activează pe piață să celebreze alături de angajați succesul din anul ce a trecut. Fiecare caută ca petrecerea pe care o organizează să fie cât mai frumoasă, dacă se poate deloc plictisitoare și chiar un motiv de distracție pentru cei alături de care afacerea a crescut. E perioada în care eșecurile din trecut nu mai contează pentru că starea actuală merită sărbătorită.

Un concept tot mai des îmbrățișat privind petrecerile de sfârșit de an din mediul corporate se referă la închirierea unui bar mobil, desigur cu personalul cu care acesta vine la pachet. Dacă de partea de meniuri stabilirea preparatelor poate fi lăsată pe mâna experților din restaurant, respectiv a cuiva din firma care știe cam ce s-ar consuma cu plăcere, când vine vorba despre băuturi lucrurile sunt mai complicate. E dificil să întrebi pe fiecare cam ce preferă să servească, din timp, pentru a face cumpărături suficiente. E și ușor bizar să faci asta.

Un bar mobil îți rezolvă problema. Cum? Pe Barblade.ro poți afla exact ce înseamnă și de ce vei preferă să închiriezi unul.

Barul mobil, pentru petreceri corporate reușite

Când mergi pe această idee, de a închiria un bar mobil, știi că angajații tăi vor fi răsfățați așa cum merită de barmanii specialiști ai echipei BarBlade. Practic aceștia iau cu ei barul în care au învățat să facă adevărate minuni, să prepare băuturi savuroase, dintre cele mai interesante. Îl transportă ușor și se asigură că au mereu la îndemâna toate cele necesare pentru a-ți impresiona angajații. Conceptul de open bar li se va părea super interesant și vor fi recunoscători pentru un astfel de gest.

Contează foarte mult în acest context interacțiunea cu ei, astfel că închiriind un bar mobil, grija că trebuie să te preocupe ce vor servi aceștia dispare complet. Lași totul în mâinile experților. Partea interesantă e că vor ști să mixeze băuturile în așa fel încât starea de amețeală să fie întârziată cât mai mult posibil, realizând combinații inteligente.

De obicei experții recomandă pentru evenimentele corporate lemonade bar-ul, virgin punch bar-ul, dar și un hot tea and chocolate bar, pentru că preferințele privind consumul de băuturi vor fi cu siguranță dintre cele mai variate. În acest fel știi că fiecare angajat în parte se va simți bine, se va simți apreciat. E foarte important să fii atent la nevoile lor, chiar dacă par lucruri minore. Sunt și cele pe care se pune de obicei mai mult accent, chiar dacă poate nu îți spune ție nimeni asta.

Pe www.barblade.ro vei afla mai multe despre acest tip de servicii, despre ce includ în general și care sunt opțiunile tale. Să nu te gândești că un bar mobil înseamnă cu siguranță cheltuieli mai mari. Rămâi surprins să afli că de fapt e mai avantajos. Nu mai vorbim de băutura care rămâne neconsumată, deci bani cheltuiți. Barblade îți furnizează exact cantitatea necesară. Interesant, nu?

Kamy

14 Comments

  1. Îmi place extrem de mult ideea de bar mobil, atât de mult încât pentru nunta am optat pentru un bar mobil in defavoarea celebrului Candy bar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *