Hotel Miorița din Neptun – păreri despre cazare, mâncare și atenția primită din partea personalului

Anul acesta, Gala Spring Superblog, a avut loc la Hotel Miorița în Neptun. A fost la începutul lunii mai și pentru că îmi doream să mă revăd cu prietena mea Georgiana Albu, dar și restul participanților am răspuns pozitiv la invitația primită. Știam din start programul activităților care urmau să aibă loc așa că totul era la superlativ. Așteptam cu nerăbdare să ajung și să mă distrez.

Hotel Miorita Neptun – primele impresii

Din Galați până în Neptun nu am făcut foarte mult pe drum. A  fost un drum liber și fără evenimente. Am ajuns undeva în jurul prânzului și ne-am cazat într-o cameră dublă. Totul era pus la punct și nu aș putea să am de reproșat. Eu îmi imaginez că o cazare, cel puțin cea de la mare, trebuie să aibă un pat confortabil și eventual un aer condiționat. Timpul petrecut la mare se face în aer liber în cea mai mare parte din timpului.

La ora 18.00 urma să se servească masa. Mâncarea a fost asigurată exclusiv de Hotel Miorița. Ei s-au angajat să ne ofere toate mesele tip bufet suedez. Hotelul a fost rezervat exclusiv pentru toți superbloggerii, dar și pentru îmnsoțitorii acestora. Chiar ne-am adnat câteva persoane și nu mă gândeam că va fi pentru toată lumea. Am fost plăcut surprinsă să găsesc multe preparate pe gustul meu, inclusiv supă, și în permanență erau schimbate tăvile care erau goale sau pe terminate. Nu a rămas nimeni nemâncat. Vreau să punctez acest aspect pentru că sunt convinsă că au fost niște cheltuieli suficient de mari cu mâncarea și chiar vreau să le mulțumesc pe această cale.

Recunosc că în cameră era destul de rece. Am profitat de faptul că aveam aer condiționat în cameră și l-am pornit puțin pentru a ne încălzi. Chiar a fost de un real ajutor pentru că am putut să dorm extraordinar de bine. Cald era, salteaua mă îndemna la somn și chiar am avut un somn profund până dimineață.

Sâmbătâ, 4 mai, și petrecerea care s-a desfășurat în incinta hotelului Miorița

Dimineață ne-am întâlnit cu toată lumea la micul dejun. Când am ajuns eu totul era pregătit. Eu am ajuns aproape de terminarea programului mesei și cu toate astea era mâncare din belșug. Chiar aveam de unde alege. Fiecare a mâncat ce a vrut. Mai sus am pus doar o poză cu o parte din micul dejun. Au fost mult mai multe lucruri din care puteam alege.

Activitatea de dimineață a fost asigurată de Direcția de cultură și sport Mangalia. Mi-a plăcut tare mult mișcarea și povestirea domeanelor despre scurta istorie a Mangaliei și a ruinelor aflate în oraș. După o plimbare plăcută și relaxantă ne-am întors la hotel, am servit prânzul care era aproape de final, dar ne-au așteptat și pe noi și apoi am mers în cameră să ne odihnim. Eu vroiam mai mult să culc copilul.

Gala Superblog

Cunoșteam câteva persoane care urmau să fie prezente. Am participat la întreaga gală și am fost plăcut impresionată de persoanele care au ieșit pe locul 2, dar și locul 1. Irninis.wordpress.com a câștigat locul 2. O bomboană de fată care a vorbit preț de cîteva minute cu o relaxare maximă, cu o dulceață plăcută în glas și care m-a convins să-i trec și eu pragul blogului ei pentru a o citi. Casutaoliviei.ro este persoana care a câștigat trofeul cel mare. Eu am ieșit pe locul 48. Dacă vă vine să credeți, am vrut să renunț fix la ultima probă, dar într-un final am zis să finalizez competiția și am fost penalizată cu 40 de puncte pentru întârziere.

Seara am avut parte de un regim cu totul special. Hotel Miorița ne-a oferit o cina festivă cu multe, foarte multe bunătăți și am avut parte de un adevărat răsfăț culinar. În plus, nu au lipsit nici momentele artistice foarte frumoase. Fetița mea a fost extrem de încântată.

S-a lăsat cu dans și foarte multă voie bună. Eu am stat până în jurul orei 12 pentru că m-am dus să culc copilul și m-am băgat în pat. Asta nu înainte de a savura o felie delicioasă de tort.

Mă uit la poza făcută la gală și parcă îmi este dor. Este a doua oară când particip la gala Superblog, dar de această dată a fost diferit. M-am simțit foarte bine și a fost o experiență excelentă. Chiar dacă înainte de finalizarea competiției am zis că este ultima dată când particip, acum vreau să spun că aștept cu drag și nerăbdare următoarea competiție. Raspund pozitiv încă de pe acum.

Multumesc mult pentru toate eforturile și pentru toată tratația oferită de Hotel Miorița din Neptun. Toate cuvintele referitoare la acest hotel sunt la superlativ. Balconul meu era pe partea cu piscina și mi-am luat la revedere de la el. M-am bucurat să văd că au și o piscinuță mică și pentru copii. În cameră am avut toate condițiile, inclusiv Wifi. Mâncarea a fost excelentă și diversificată. Gazda a fost primitoare și a făcut tot posibilul să ne facă să ne simțim bine.

Duminică, înainte de a pleca spre casă, aveam invitație la Aventura Land din Neptun. A fost o experiență de vis. Am să-i dedic un articol distinct pentru acest loc.

Kamy

11 Comments

  1. Ma bucur sa aflu ca te-ai distrat la gala Superblog. Eram sigura ca au fost seriosi si v-au oferit cele mai bune condiții, iar distracția va fii la superlativ.

  2. Ma bucur ca ti-a placut la Gala si ca vrei sa repeti experienta. E o comunitate foarte frumoasa, plina de oameni talentati, pe care e o placere sa-i vezi stransi la olalta.

  3. Bravo! ce frumos ati petrecut! Tare draguta locatia. Eu nu am reusit sa ajung nicidata la gala. Ma bucur ca v-ati intalnit toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *