Cel mai folosit accesoriu GSM

Te-ai întrebat vreodată care este cel mai răspândit accesoriu GSM. Un studiu arată că în ultimii ani, în special de la apariția telefoanelor smart, cel mai apreciat accesoriu este husa de protecție și folia pentru display. Aceste combinații de accesorii practic fac ca telefonul oricui să devină precum un tanc. Odată ce utilizatorul decide să aplice husa de protecție și folia pentru diplay, telefonul va căpăta brusc rezistența împotriva căzăturilor, a zgârieturilor și a urmelor de praf.

Pe internet, există multe tipuri de magazine online, care vând accesorii de telefoane, însă magazinul meu preferat, pentru astfel de produse, rămâne BrandGSM. Recent mi-am cumpărat un telefon nou marca Samsung, iar modelul este Galaxy 6 2018. Este cel mai nou din gama sa și intenționez să îl păstrez cu grijă. De aceea am apelat la magazinul online BrandGSM, în speranța că voi găsi huse j6 2018 de calitate. Norocul se pare că a fost de partea mea, deoarece pe site am găsit o varitate de huse pentru acest telefon. Pentru moment, a trebuit să mă hotărăsc doar la o husa j6 2018.

Atunci când ești pasionat de gadget-uri și accesorii nu este ușor să iei o decizie asupa unui produs, însă când ești pus în fața unor produse de calitate, vei ști din start ce îți trebuie.

Ce husă mi-am ales eu

Eu am ales o husă destul de simplă, deoarece jocul meu presupune interacțiune cu foarte multe persoane și doresc să las o impresie neutră.

Am ales husă Silicon Lanker Black, de la producătorul Just Must, deoarece această husă exprimă perfect tot ce căutam la un accesoriu pentru telefonul meu. Husă este de culoare neagră și materialul folosit pentru fabricara ei este siliconul TPU. Deși acest material poate părea foarte fragil, în realitate siliconul va prelua șocurile de la căzături și va împeidica ca praful și urmele de mizerie să se depună pe telefon.

Datorită faptului că husa este foarte elastică, aceasta se va introduce ușor pe dispozitiv și tot la fel de ușor se și îndepărtează. Husa se poate curăța ușor folosind un șervețel umed. De asemenea, decupajele husei sunt identice cu cele ale telefonului pentru accesul rapid la USB și mufa de încărcător. Tastele de volum sunt acoperite pentru a oferi și mai multă protecție dispozitivului.

Păreri despre comanda mea

Per total consider că am făcut o afacere foarte bună, deoarece produsul a venit ambalat într-un colet foarte rezistent, iar la desfacere nu am sesizat nici o neregulă.

BrandGSM oferă accesorii gsm in top-ul celor mai căutate produse pentru telefoane, la prețuri foarte convenabile. Acest magazin online oferă numai accesorii pentru cei interesați, deoarece clienții pot achiziționa produsele chiar și în rate. Este un feature foarte eficient, mai ales dacă nu deții toți banii pe moment, poți oricând acoperi o sumă mai mare, periodic, pentru a beneficia de cele mai frumoase accesorii gsm.

În primul rând, vor avea siguranța că produsele pe care le cumpără sunt originale și le vor potrivi cu telefoanele lor. în al doilea rând, sunt oferte excepționale și prețurile sunt convenabile.

Kamy

11 Comments

  1. Atunci cand mi-am schimbat telefonul cu unul mai bun am decis sa-l si protejez cum se cuvine asa ca i-am cumparat husa si folie de protectie ca sa stau fara grija.

  2. husa imi protejeaza telefonul, am avut perioade in care nu am avut si saracul era ”varza”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *