Prima mea comanda pe MakeHot.ro

Iubesc cosmeticele și -am cum să nu mă bucur atunci când îmi iau niște produse noi. Cu atât mai mult atunci când îmi iau exact ceea ce am nevoie sau produsele la care visez de ceva timp. Asta s-a întâmplat și de această dată cu ocazia primului meu contact cu site-ul MakeHot.ro. Aș putea să spun că a fost dragoste la prima vedere. Am găsit niște produse de stilizare a sprâncenelor așa că n-am stat prea mult pe gânduri și mi-am ales câte produse.

Fard De Sprâncene Sleek

Acest produs de la Sleek este ușor diferit față de tot ceea ce am mai încercat eu până acum pentru sprâncene. Chiar mi se pare un produs special și îmi place enorm de mult. Să vă explic ce îl face special și care sunt motivele pentru care l-ar recomanda. În primul rând are o periuță asemănătoare cu cea de rimel cu ajutorul căreia se pot contura frumos sprâncenele. În capătul periuței are un fel de bureței cu care se pot completa golurile din sprânceană. Mi se pare genială ideea acestui creion pentru că se poate contura frumos și totuși finuț sprânceana.

Cel de-al doilea capăt al acestui creion este un creion iluminator care se aplică sub sprânceană pentru a-i oferi o conturare mult mai precisă. Este un produs complex cu ajutorul căruia este ușor de lucrat. Este disponibil în 3 nuanțe pe site și cred că este un mare plus acest aspect pentru că acest produs va fi ușor de confundat cu sprânceana naturală. Eu mi-am ales varianta medium și mi se potrivește.

Creion de ochi negru Milani

Nu sunt genul de persoană care folosesc tuș, dar îmi place să-mi conturez ochii așa că am preferat să folosesc un creion de ochi. Mi se pare că este mai ușor de lucrat cu el și îmi conturează frumos ochii. Creionul retractabil de la Milani este suficient de moale încât să mă ajute să ofer acea intensitate a culorii pe care mi-o doresc, dar și precizia de care am nevoie. Pentru 21 de lei, cât am plătit eu pe el, consider că este un produs bun.

Paleta Milani

Iubesc paletele micuțe care să aibă doar acele culori pe care le ador și după care întind mâna frecvent. Sunt persoana care nu mă machiez foarte strident și care folosesc culori pământii în realizarea machiajului. Asta cred că se datorează și faptului că nu mă pricep extraordinar la pictat pe față așa că prefer să merg mai mult pe clasic și pe un look natural, iar paleta acesta îmi oferă exact aceste aspecte pe care eu le urmăresc.

Paleta 05 Eathly Elements de la Milani este o paletă care conșine iluminator și 5 farduri care sunt pigmentate și sunt foarte ușor de lucrat cu ele. Mi se pare că se blenduiesc frumos și că arată foarte bine pe pleoapă. Culorile sunt calde și am folosit și pensula care se găsește în interiorul paletei. Pentru mine este foarte bună și sunt convinsă că am făcut una dintre cele mai bune alegeri.

Kamy

9 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *