O perucă te poate salva din multe momente neplăcute

În ziua de astăzi toată lumea folosește extensii de păr sau chiar peruci din diverse motive. Nici nu mai este nevoie să ai vreun motiv medical ca să fie nevoie să porți o perucă. O faci pentru că vrei să-ți schimbi look-ul, pentru a renunța să mai folosești diverse produse de aranjare a părului pe care nu știi să le folosești corespunzător, etc.

Uniwigs-minVedetele le folosesc ca să arate impecabil în orice moment al zilei

Cred că toată lumea s-a convins că doamnele se trezesc aranjate și extrem de dichisite doar în filme. În viața de zi cu zi trebuie să faci ceva eforturi ca să poți să fii aranjată și să te descurci foarte bine în această zonă sau coaforul să fie extrem de aproape de tine. Pentru asta, am auzit vedete care folosesc o perucă până la coafor și când ies de acolo arată absolut perfect. Nu este de acuzat, este o găselniță foarte bună la care poate recurge oricine.

Îmi aduc și acum aminte un interviu al Oanei Lis pe care l-a dat când a fost prezentă la un eveniment și susținea că poartă o perucă pentru că n-a avut timp să se spele pe cap. N-aș vrea să cred că mai sunt persoane de acest gen care recurg la metoda asta. Îmi este greu să cred că sub o perucă cu un look interesant se ascunde un păr slinos.

peruca bloda-minO perucă din păr natural este cea mai bună alegere

Dacă tot vrei să folosești o perucă sau, de ce nu extensii, ar fi de preferat să le folosești pe cele din păr natural. Oricât de bine ar arăta un păr sintetic, tot se va vedea că ceva nu este tocmai ok în capul tău și cred că este bine să eviți neplăceri de genul. Pe Uniwigs, wigs website, wigs shop găsi multe astfel de modele care vă pot inspira. Eu am fost impresionată de modelele găsite la ei.

Perucile celebrităților mi-au plăcut cel mai mult. Dacă aveți un idol de sex pe care vreți sau încercați să-l copiați, acum este cel mai bun moment. Găsiți pe site multe modele care seamănă leit cu coafurile vedetelor voastre preferate.

Ce părere aveți despre peruci?

 

Kamy

11 Comments

  1. Noi avem peruci colorate, mai degraba pentru petreceri mascate. Eu as fi tentata sa cumpar una clasica pentru a schimba coafura, fara implicatii majore asupra culorii parului.

  2. As fi tentata sa incerc mai multe frizuri, proband mai multe peruci, altfel, nu cred ca as avea curajul sa fac aceste de probe. Cu siguranta, vara, mi-ar fi imposibil sa port o peruca.

  3. Poti scapa usor de vopsitul parului, iar costul initial se amortizeaza destul de repede, acum depinde si cate modele iti fac cu ochiul 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *