Rochiile și pasiunea pentru feminitate

În ultimul timp am pus destul de mult accent pe rochii și fuste. Mi se pare că vara este cel mai bun moment să purtăm astfel de piese vestimentare. Acum găsim tot felul de modele care mai de care mai interesante care să ne favorizeze și care să ne pună în valoare. Nu știu dacă rochiile pe care vreau să vi le prezint sunt chiar atât de vintage, dar sunt în modele frumoase care pot fi purtate cu succes în aceste zile de vară. Modelele pe care vreau să vi le propun astăzi sunt de la Zapaka.com.

Câteva cuvinte despre Zapaka

Zapaka este unul dintre site-urile recent descoperite. Prețurile lor sunt în $ și asta mă face să cred că este un site asiatic. În concluzie, transportul va fi undeva în jur de 30 de zile și chiar nu am mari speranțe să ajungă mai repede. Prețurile sunt ok chiar dacă m-aș fi așteptat la niște prețuri ceva mai mic, dar având în vedere prețul, mă aștept să aibă o calitate excelentă. Eu chiar sunt curioasă de acest aspect.

Vă recomand să vă feriți de site-urile asiatice cu produse suspect de ieftine. Este clar că acolo este o problemă. Sunt foarte puțin cazurile în care un produs ieftin poate arăta waw. Cel mai probabil calitatea este mai mult decât îndoielnică și n ucred că-și dorește nimeni să poarte tot felul de materiale suspecte sau să fie bune doar până la prima spălare.

Modele de rochii interesante

În timpul săptămânii nu avem nevoie de modele sofisticate. Fie că mergem la birou sau că avem treabă prin oraș, o rochie înflorată sau în modele simple poate fi perfectă pentru a te feri de căldura de afară, a avea una dintre cele mai practice ținute și pentru a-ți păstra o ușoară eleganță fără a fi foarte extravagantă.

Rochie cu buline

Din categoria rochii elegante și extrem de interesante sunt acestea cu umerii goi. Consider că astea sunt rochiile sexy în care lași umerii ușor descoperiți și ar fi de preferat să evităm să ne expunem excesiv alte zone. Îmi place chiar și acea fundiță care pune talia în evidență.  Mai jos vă las câteva modele la fel de interesante care vă pot duce într-o zonă mai vintage. Sunt modele interesante care pot fi purtate în orice moment al zilei și care emană feminitate prin toți porii.

 

Kamy

10 Comments

  1. Eu ador rochitele! Am o multime de modele, pentru orice anotimp, dar pentru vara, parca niciodata, destule! Multumesc pentru recomandari! Cu siguranta imi voi gasi si eu un model care sa ma avantajeze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *