Manichiura semipermanentă rezistentă cu ajutorul produselor JanetNails

Manichiura mea a început să-mi dea mari bătăi de cap în ultimul timp. Unghiile exfoliate, crăpate sau sau rupte au ajuns să mă deranjeze enorm. Ajunsesem să-mi fac unghiile o dată la două zile cu ojele clasice. Indiferent de cât de scumpă sau ieftină era oja folosită rezultatul era frumos doar pe parcursul unei singure zile. Asta a fost momentul în care am început să-mi doresc să folosesc ojă semipermanentă.

Produsele folosite de la JanetNails

Totul a pornit de la un set de produse aflat la ofertă. Mai exact, un set de 8 oje era doar 100 lei. Chiar am considerat că ar fi momentul potrivit să mi le cumpăr pentru că prețul era bun. Aveam nevoie și de o bază, iar pe site am găsit un produs 2 în 1: bază și top coat. Alegerea perfectă pentru ceea ce aveam eu nevoie.

Norocul meu a fost că aveam deja o lampă și n-am mai fost nevoită să fac o altă investiție în acest sens. Cu toate aceste detalii puse la punct, plus alte câteva nuanțe noi de ojă am plasat comanda fără să-mi pară rău de investiția făcută.

Pași esențiali de urmat în realizarea manichiurii semipermanente

Cuticulele îmi dau mari bătăi de cap și prima dată mă ocup de ele. Le îndepărtez de pe unghie și eu prefer să mi le tai. Dacă nu ageați asta, puteți alege orice metodă vă place. Am folosit apoi un buffer ca să-mi curăț puțin suprafața unghiei.

Base&Shine(baza) am aplicat-o într-un strat subțire și l-am lăsat 2 minute să se usuce la lampă. Au urmat 2 straturi de ojă. Mai exact, am aplicat nuanța Platinum pe inelar și Iceberg pe  restul unghiilor. Fiecare strat de ojă a fost lăsat  la uscat în lampă. Dacă oja nu este băgată la lampă ea nu se usucă și de preferat ar fi să nu folosim ojele semipermente în dreptul lămpii pentru că se vor usca mai repede. După ce am uscat și cel de-al doilea strat de ojă aplică aplic un nou strat de base&shine pentru luciu și uscarea acestuia 2 minute la lampă.

Ultimul pas este folosirea unui degresant cu care șterg unghia. Oja este ușor lipicioasă, ca mai toate ojele semipermanente, și este nevoie de un astfel de produs pentru pastrarea acesteia într-o stare bună.

Cam aceeași pași i-am urmat și în realizarea pedichiurii doar că am folosit nuanța Azure! Este un albastru frumos care arată tare bine și este perfect pentru vară. La picioare îmi refac unghiile cam după o lună și jumătate, aproape 2. Se păstrează impecabil timp îndelungat. În plus, oja semipermanentă îi oferă un luciu frumos pe toată perioada purtării.

Vă plac unghiuțele mele? Voi cum vă faceți unghiile? Preferați oja normală sau semipermanentă?

Kamy

12 Comments

  1. Momentan nu îmi permite timpul sub nici o formă sa ma ocup de asa ceva, deci ka mâini am gel pe unghii iar la picioare mi le fac eu. Poate o sa încerc varianta de semi pentru picioare dar… Trebuie sa treacă aceste 2 luni de foc pentru a ma putea ocupa de asa ceva. Apropo… Frumoase unghiute!

  2. De obicei îmi fac unghiile cu ojă clasică, acum le am cu gel pentru că am avut un eveniment. Mi-ar plăcea să investesc într-o lampă și ojă semipermanentă, cred că pe viitor voi lua în calcul această opțiune.

  3. Super culorile! Eu sunt adepta manichiurii la salon, am trecut de la gel la oja semipermanenta, de care sunt super multumita. Mi se pare fain ca acum exista varianta de a obtine o astfel de mani si acasa.

  4. Nu am folosit niciodata oja semipermanenta nu stiu daca as vrea mai ales pe unghiile de la mâini. La picioare chiar mi-ar plăcea mai ales pe timp de vara

  5. Mult succes! Îți vor ieși din ce în ce mai bine! Admir oamenii care învață mereu.
    Eu una, nu mă mai descurc cu mani-pedi singură, chiar dacă acum timpul ar fi mai okay.

  6. Foarte frumoase. Sa le folosesti produsele cu drag! Si eu am cateva de la Janet Nails pentru manichiura clasica si sunt foarte bune. Chiar azi am folosit solutia pentru indepartarea cuticulelor si un creion pentru cuticule pentru intretinere. 🙂

  7. Si eu m-am jucat de curand cu ojele semi si sunt faine pentru ca rezista mai mult. As vrea sa le incerc pe cele de la Janet cu sidef fain.. Mama mea are oje cu gel de la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *