Cum ne alegem o rochie de ocazie

Evenimentele importante din viața noastră ne dau o emoție aparte și tot timpul ne pun ușor în dificulate. Fie că este vorba de câteva secunde sau zile întregi, ne tot gândim care ar fi cea mai potrivită ținută pentru petrecerea care se apropie cu pași repezi. Trebuie să ne focusăm pentru eveniment și să ne punem în valoare cât putem noi de bine. Important este să ținem cont și de tematica petrecerii.

În momentul în care știm că trebuie să fim prezente la un eveniment, primul gând este la rochiile din șifonier. Care este cea mai potrivită sau care este ne vine cele mai bine. De cele mai multe ori nu prea ne mulțumește ceea ce avem și preferăm să ne orientăm către o nouă achiziție. Eu de cele mai multe ori mă orientez către achiziții online. Îmi plac site-urile care au o diversitate mare de produse pentru că mă decid destul de greu.

Printre preferatele mele este MillyBridal. Aici găsesc mereu ceva pe placul meu. Fie că am nevoie de o rochie lungă, scurtă sau pe corp, găsesc aici tot ce am nevoie. Important este că-mi cunosc corpul și știu cam ce fel de rochii mă avantajează. De cele mai multe ori evit White Homecoming Dresses la nunți sau botezuri. Nu este tocmai plăcut să fii confundată cu mireasa. Nici pentru botez nu mi se pare tocmai ok, așa că aceasta poate fi purtată la alt gen de evenimente.

În categoria Cute Homecoming Dresses găsim niște rochii tare drăguțe. Trebuie să avem grijă ca atunci când alegem o rochie să ne punem corpul în  valoare și să ne scoatem în față atuurile. Nu căutați să fiți extrem de extravagante și doar să sclipiți ușor. De exemplu, rochia de mai sus se vede extrem de bine pentru o persoană ușor bronzată sau cu o piele mai închisă. Pentru o persoană cu o piele deschisă nu s-ar vedea deloc spectaculos.

Voi ce fel de rochii alegeți când este vorba despre un eveniment mai deosebit?

Kamy

9 Comments

  1. Îmi place să fiu cât de poate de , unică,
    Dacă nu-mi permit să aleg ceva special, creația unui designer care să fie pe aceeași lungime de undă cu cerințele mele, apelez la imaginația mea creativă.
    Mă descurc mai greu cu partea ”tehnică” (croitoria), dar reușesc 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *