Spring Superblog – competiția bloggerilor creativi

Superblog este o competiție între bloggeri. În 2017 am mai participat la această competiție și vreau să vă zic că a fost o experiență foarte interesantă. Adrenalina din timpul competiției nu se compară cu nimic și chiar merită provocarea. Mă simt la ca examen atunci când după câteva ore de muncă îți aștepți nota și poziția în clasament. Evident că au fost și momente în care m-am considerat nedreptățită pentru că aveam impresia că nota este mult prea mică. Totul este bine când se termină cu bine și se încheie cu o gală.

Creativitatea și abordarea subiectelor

La capitolul creativitate cred că fac față cu brio. Pe parcursul atâtor ani am învățat să abordez diverse subiecte. Ideea este că această competiție are un mod propriu de abordare și aici merg povestile nemuritoare. Chiar aș putea să spun că stilul diferă cu mult față de cel pe care îl adopt eu în mod normal. Mi-ar plăcea să împletesc frumos aceste 2 moduri de abordare și să iasă ceva frumos și natural.

Competiția a început de ieri și acest articol vine puțin cam târziu pentru că abia acum m-am hotărât să particip și eu. Prima probă a fost anunțată și sunt doar câteva zile de redactare a acestuia după care încep să apară notele mult așteptate. Cred că acel moment este de maximă tensiune.

Provocarea poate ține atât cât vrei. În momentul în care te simți depășit de situație te poți retrage fără probleme. Chiar dacă eu nu am obținut locuri fruntașe în clasament, m-am ținut de competiție până la capăt. Nu am vrut să abandonez. Este important de știut că dacă termenele de redactare a articolelor nu sunt respectate, penalizările bat la ușă.

Cu aceste cuvinte anunț încrierea mea în competiție și îmi doresc să ajung măcar în primii 50 și să nu mă fac de rușine. Mi-ar mai dori să am subient timp pentru redactarea articolelor și să am cât mai multă inspirație

Kamy

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *