Ce înseamnă, pentru noi, o trupă cover?

Muzica este, din vremurile cele mai vechi, un remediu excelent precum și o generatoare de stări frumoase sufletești. Concepută asemenea unui balsam pentru inimă  celor care o aud, contribuie din plin și la veselia fiecăruia. Însă muzica nu este doar o simplă alcătuire de sunete care să fie plăcute urechilor. Ea este o artă, iar aceasta predispune la talent, calitate, bunavoință, bunătate. Este nevoie de dăruire și respect pentru muzică, ca să poți spune că ești parte integrantă din acest sensibil sector al artelor.

Lumea modernă s-a adaptat rapid cerințelor din toate domeniile, nelăsând neatinsă nici partea muzicală. S-au întâmplat, în timp, și aici o mulțime de schimbări de cele mai multe ori nu foarte benefice pentru arta sunetului dar cu mult efect asupra consumatorilor. Sunt generații care au, fiecare în parte, gusturi unice în materie muzicală și pentru fiecare trebuie să se găsească un sunet care să corespundă.

În orice eveniment monden este nevoie de prezența unei trupe cover care să susțină momentul muzical.  Pentru a se face alegerea corectă a unei astfel de formații, este bine să se studieze oferta existentă în zonă pe sectorul muzical. Este bine de știut cum se comportă în timp real la concert, ce instrumente și ce profesioniști cuprind aceste trupe muzicale. Orice trupa cover profesionistă pune o mare valoare pe muzica pe care o cântă. Artiștii simt cu sufletul și își pun talentul în fața tuturor, cu mare dedicare. Sunt capabili să redea cu mare atenție orice melodie din repertoriul străin sau autohton, făcând astfel dovada calității talentului lor.

Să fii muzician într-o trupa de cover nu este un lucru simplu și ușor. Dacă vrei să faci dovada unui spectacol bine realizat, trebuie să muncești pentru a arăta aceasta. Oamenii care sunt prezenți la evenimentul la care tu cânți trebuie să fie veseli și să simtă emoția și vibrația magică a sunetului. Muzica este universală și cu toții trebuie să putem beneficia de puterea ei. Muzica adună oamenii, conduce la dragoste și bunătate și trezește partea veselă din fiecare. Însă, ca să poți să te mândrești cu talentul pe care-l ai, trebuie să dai sunetului ceea ce i se cuvine. Dăruirea și munca, se vor vedea și vor fi apreciate oriunde.

Noi, știm  să vedem valoarea muzicii. Cunoaștem fericirea și veselia pe care o răspândește între totț cei care o iubesc. Muzica de calitate este emblema noastră și reprezintă crezul nostru. Suntem artiști pentru că simțim aceasta și vrem să împărtășim din ceea ce sunetul dăruiește, pentru veselia și fericirea noastră, a tuturor.

Kamy

10 Comments

  1. Iubesc muzica de calitate și mă doare la propriu inima când aud ceva care zgârie timpanul. Apreciez trupele cover care muncesc și ajung la un grad ridicat de calitate.

  2. Perfecta pentru petreceri. Imi place si cu DJ, mai ales la petrecerile mai mici, un botez poate. Noi am avut ambele variante, cover la nunta si dj la botez. 🙂

  3. Eu sunt pentru alegerea unei formatii in locul unui DJ. Stiu ca foarte multi apeleaza la DJ, dar altfel este animat evenimentul atunci cand exista o formatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *