Profită de reducerile de pe Dresslily

Dresslily este unul de site-urile mele de suflet. Este un site chinezesc care are foarte multe produse din care  să-ți alegi. Important este că-ți poți alege un outfit special din toate aceste produse. Eu am câteva haine de la ei și vreau să vă spun că sunt calitative. Singurul inconvenient este faptul că transportul acestora durează minim 2 săptămâni, o medie de 3 săptămâni, dar au fost și cazuri în care coletul a ajuns după 2 luni. Un aspect cu care nu prea m-am întâlnit până acum este pierderea coletului. Am rătăcit un colet și nu am dat de el foarte mult timp, dar într-un final firma mi-a permis să plasez o nouă comandă în aceeași valoare cu comanda pierdută.

Chiar dacă afară ninge, eu m-am gândit să-mi fac un mic wishlist cu haine ceva mai subțirele de primăvară. Nici nu-mi fac grijio că n-am ce să-mi aleg. Important este să îmi mai iau și eu ceca nou pentru că astea sunt dorințele mele. Evident că pe lista mea de dorințe sunt prezente și rochițele, dar și bluzițe simple sau alte haine mai puțin fistichii.

Rochie albastră Dresslily cu mâneci trei sferturi

Rochiile de acest gen mă avantajează. Îmi place modelul, culoarea mă avantajează și prețul este unul ok. Nu uitați că trebuie să țineți cont de toate aceste 3 aspecte atunci când faceți o nouă alegere. Nu trebuie ignorată nici o poză din cele puse pe site. Acolo se văd absolut toate detaliile produsului.

Cercei

Accesoriile pe Dresslily, și în special pe site-urile chinezești, sunt ieftine. Ele sunt calitative și nu creează nici un fel de neplăcere. Nu suntfăcute din argint la banii ăștia, dar sunt materiale care nu crează neplăceri. Asta evident dacă nu aveți probleme la alte metale în afară de aur și argint. De aici vă puteți alege niște bijuterii senzaționale.

Pălărie

O pălărie oferă un aer boem oricărei ținute. Ar fi păcat și nu apelați la o pălărie. Eu mi-am luat deja una și consider că am făcut o alere tare bună. Mi-ar fi plăcut o pălărie mai mare, dar asta am găsit pe site pentru moment.

Ghete

La încălțăminte se potrivesc mărimile. Eu port 40 și nu găsesc acest număr la orice pereche de încălțăminte. Pentru că am găsit unele modele de care nu mă puteam lipsi, recunosc că mi-am mai luat și câte un 39. Marea majoritate a încălțămintei 39 aleasă ori îmi era fixă sau nu-mi venea deloc. Ca să nu aruncași banii pe fereastră ar fi de preferat să nu riscați. Alegeți exact acea mărime pe care o purtați în mod obișnuit.

Geantă

Gențile sunt o altă slăbiciune a mea. Le iubesc și mi-aș lua lunar măcaăr 3-4 genți. Problema este că nu prea unde am să le depozitez și încerc să mă limitez doar la cele care îmi plac mult.

Care sunt lucrurile care v-ar fi utile dintre cele prezentate de mine? Vă plac alegerile mele?

Cod de reducere de 20% doar folosind codul DLBF20
Over 10usd, save 2usd; Over 20usd, save 4usd; Over 30usd, save 6usd; Over 40usd ,save 8usd; Over 50usd, save 10usd; Over 60usd, save 12usd; Over 70usd, save 14usd; Over 80usd, save 16usd; Over 90usd, save 18usd; Over 100usd, save 20usd;Over 110usd, save 22usd; Over 120usd, save 24usd; Over 130usd, save 26usd; Over 140usd, save 28usd;

Kamy

12 Comments

  1. Daca ar trebui sa aleg, rochia din prima poza si geanta cu lant mi se par cele mai frumoase si mai potrivite pentru mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *